10.9 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Baleseteket hozott a front

Két személyautó és egy kisbusz ütközött össze, többen megsérültek szerda délután a 4-es úton Cegléd külterületén. A baleset a Külső-Kátai út kereszteződésében történt, a helyszínen rendőrök irányították a forgalmat, ezért a szokásosnál lassúbb volt az előrejutás. A műszaki mentést ceglédi tűzoltók végezték, a roncsolódott járműveket elszállították. A karambolban hárman sérültek meg súlyosan, mindhárman a személyautókban ültek, őket a helyszíni ellátást követően kórházba szállítottak.
Kora estére újabb baleset történt, ezúttal Albertirsa közelében. Teljes szélességében lezárták a 4-es utat Albertirsa térségében, ahol egy kamion személyautóval ütközött, de senki sem sérült meg – tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem helyettes szóvivője szerda este az MTI-t. Oláh László elmondta, hogy a főút 54-es kilométerénél történt baleset következtében a radiátorokat szállító kamion az oldalára dőlt, elfoglalva az útpályát.
A ceglédi tűzoltók végezték a műszaki mentést, munkájukat azonban nehezítette a nagy mennyiségű rakomány. A forgalmat a rendőrök Albertirsa felé terelték el. (Fotó: www.infocegled.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...