4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Nemzetközi versenyt szervezünk

Ismét feldübörögnek a motorok 2013. október 27-én vasárnap, Nyársapáton, ahol megrendezésre kerül a motocross berkeken belül, az év legnagyobb versenyének számító Magyarország Nemzetközi Motocross Csapatbajnoki verseny. Nagy megtiszteltetés, hogy idén először a több mint 14 éves Nyársapáti Motocross Szakosztály kapta meg a verseny rendezési jogát, az év utolsó versenynapján. 

Ez a nap, nagy kihívás a motorosok, és a rendezők számára is. Egy ekkora rendezvény megszervezése, nagyon sok és aprólékos, hónapokig tartó munkából tevődik össze, amihez nagy összefogásra és egy jó irányító-szervezőre van szükség, aki összefogja a szálakat. A segítők között, szerencsére vannak még alapító tagok is, akik igazi megszállottjai ennek a nem veszélytelen, de gyönyörű sportágnak. Úgy gondolom a rendezőség, minden tőle telhetőt megtesz ezért a rangos eseményért. A rendezőség büfékről különböző árusokról is gondoskodik, hogy minél jobb kiszolgálásban részesüljenek az ott résztvevők.

A megmérettetésen, háromfős csapatok mérik össze tudásukat. Hazánk kimagasló élsportolói mellett az amatőr versenyzők is rajtgéphez állnak, előre láthatólag, nagy létszámmal. Nagy öröm, hogy rajtuk kívül több külföldi csapat is jelezte, hogy részt kívánnak venni, a versenyen. 

A versenyen 125-250 és 450 ccm motorok állnak a rajtgép mögé: ekkora motorok igazi látványos és nagy tempót tudnak produkálni, remélhetőleg minden kedves néző megelégedésére. Sőt, a nézőknek, lehetőségük lesz közvetlen közelről is megtekinteni a ,,Depóban” a versenyzőket, és motorjaikat. Reméljük az időjárás is a kegyeibe fogadja a résztvevőket, igaz, a motocross az a sportág, ami napsütésben, esőben, szélben, sárban, hidegben, de biztosan megrendezésre kerül. 

Biztosak vagyunk abban, hogy a kilátogató nézők igazán nagy élményben fognak részesülni, mert ekkora versenyt ritkán lehet látni hazánkban. Reméljük, mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb versenyzőt és csapatát, és buzdítással segítik majd a verseny résztvevőit.

Az edzések fél 9-től, a versenyfutamok 13 órakor kezdődnek. Minden érdeklődőt nagy tisztelettel várunk Nyársapátra, az Ugyeri úti motocross pályára.

A rendezőség nevében: Fülöp Ferenc

(A Ceglédi Panoráma aktuális lapszáma a címlapképre kattintva lapozható.)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....