10.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Szülinapi buli után hajtottak a halálba

Két hete készült születésnapi bulijára, ám borzalmas tragédia lett az ünneplésből – számol be a Blikk a vasárnap hajnalban történt tragédiáról, melyben a születésnapját ünneplő V. Brigitta (†16) és legjobb barátnője, G. Kitti (†16) életét vesztette. Az iskolás lányok legendásan jó barátnők voltak, rajongásig szerették egymást. Kitti és Brigitta még azt is megbeszélte, hogy a buli után együtt alszanak Tápiószőlősön Kittinél. A Blikk értesülése szerint Cegléden buliztak, hajnalban indultak haza Tápió­szőlősre, azonban oda már nem érkeztek el, halálhírüket a rendőrök vitték a szülőknek.

J. Krisztián, Kittiék barátja szintén a kocsiban ült a tragédia pillanatában, most a ceglédi kórházban ápolják kulcscsonttöréssel. – Aludtam, így nem emlékszem semmire. A baleset után sokkot kaptunk, láttuk, hogy Brigin már nem lehet segíteni – mondta alig hallhatóan Krisztián, aki elmondta: a lányok hátul ültek, pont ott, ahol a villanyoszlop becsapódott a gépjárműbe.

Az autót J. Sándor (18) vezette, aki alig egy éve kapta meg a jogosítványát. Az elsődleges adatok szerint nem ivott, és nem drogozott. ­Rutintalanságára rátett egy lapáttal, hogy az autót is kölcsönbe kapta, soha nem vezette azelőtt. Hogy miért csúsztak meg, még vizsgálják, mint ahogyan azt is, hogy mennyivel mehetett a baleset pillanatában. A fiatalember sérülések nélkül úszta meg a balesetet, őt azért kellett kórházba vinni, mert a tragédia után kiborult.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...