5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Nők füléből tépkedi a fülbevalót! – Rendőrségi összefoglaló

 

Közlekedés

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2013. október 14. és október 20. közötti időszakban 12 közúti közlekedési baleset történt, melyből 7 esetben anyagi kár keletkezett, 2 esetben könnyű, 2 esetben, pedig súlyos sérülést szenvedtek a balesetben érintett személyek. Egy baleset következtében két személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életüket már nem lehetett megmenteni. 

A könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek Cegléd városában történtek. A két súlyos sérülést eredményező baleset közül az egyik a 4. számú főút abonyi elkerülő szakaszán, míg a másik 4. számú főút ceglédi elkerülő szakaszán következett be. 

Öten ültek abban az autóban, amelynek vezetője előzés közben eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a jármű felett és egy villanyoszlopnak csapódott. A baleset 2013. október 20-án 2 óra 50 perc körüli időben történt Cegléden, egy útkereszteződésben. A baleset következtében a jármű két 16 éves utasa életét vesztette. A mentők két sérültet vittek kórházba. A baleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja. (http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/halalos-baleset-cegleden) 

A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri a közlekedőket, hogy nagyobb figyelemmel, fokozott óvatossággal vegyenek részt a közúti forgalomban! Balesetmentes közlekedést kívánunk! 

A kép illusztráció!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...