8.8 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Stílusos ősbemutató

 


Az Új Mazda3 ceglédi bemutatóján részt vevő népes vendégsereget is megkérdeztük, mi a véleményük a Mazdáról. – A Mazda olyannyira népszerű a családban, hogy többet és többször is vásároltunk már az évek során – hangzik az első megkérdezett úr válasza. – Sőt, annak idején a szülők vásároltak itt az elsők között még a 90-es években, azóta tart a márkahűség. Jelenleg Mazda2, Mazda3, B2500 és 323-as típus alkotja a családi flottát. A most használatban lévő hármas viszont már megérett a cserére, nem mintha lettek volna gondok vele a 120 ezer kilométer alatt. Az új viszont olyan szép, hogy máris beleszerettek!

Egy helyi vállalkozó hölgy kérdésemre elmeséli, hogy jelenleg Mazda2-je van, de az első Cegléden értékesített 6-ost ő vásárolta. Most a kettő között kacsingat, ugyanis az új hármas annyira tetszik neki, hogy máris a négyajtós szedánt tudja elképzelni magának, hófehér színben. Már mondja is az eddig szerzett tapasztalatait, tartósság, sportosság, gyorsaság, mindaz, amit jelent neki a márka. De most jön az igazi filozófia: „Egy Mazdának sosincs semmi baja, olyan megbízható, mint én vagyok!”

A hölgy után egy fiatalember következett, aki szintén a 6-os után nyergelt át egy kettesre, amit kényelmesnek tart, alacsony fogyasztású, ennek ellenére lendületesen vezethető kisautó. Most egy CX-5-ös a vágya, nagyon megtetszett neki. 

De olyan úrral is beszélgettem, aki a szolnoki Zakar kereskedésbe teherautót ment vásárolni, aztán annyira megtetszett neki kiállított bordó színű Mazda6, hogy rögtön beleszeretett és megvásárolta! 

Az idősebb generáció szintén megosztotta velem Mazdás tapasztalatait. A megkérdezett úr több mint négy évtizeden keresztül volt gépkocsivezető, sok márkát, típust kipróbált ennyi idő alatt. Az új hármas lenyűgözte, sok ésszerű technikai újítást fedezett fel rajta.

Hallottuk a bemutatón, hogy Rákóczi Feri megrögzött Alfa Romeo rajongó, de mégis megkérdezem a véleményét. Neki számít az érzelem, amit egy autó iránt érezhet férfiember. Szerinte az új Mazdák stílusa, egyénisége, formaterve olyannyira lenyűgöző, hogy simán átülne olaszból japánba. Mi ez, ha nem szerelem első látásra? 

Utoljára, de nem utolsósorban Földi László, polgármestert szólítom meg, mert tudom, hogy több Mazdája is van, vagy csak volt az Önkormányzatnak?

– Igen, jelenleg csak egy van, Mazda6-os, a másik általunk használt Mazda-t átadtuk a járási hivatalnak. Ebben már több mint 300 ezer kilométer van, jó lenne lecserélni egy új hatosra!

Több fotó az új Mazda3 bemutatóról itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...