13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Éremeső Bolyhoséknál

„Kiváló volt az idei gyümölcstermés, ennek megfelelőn mi is nagyon jó pálinkákat főztünk. Ezt nem csak mi állítjuk, hanem a szakmai zsűri is így érzi, hiszen Kecelen a 12 benevezett tételből 10 idei főzésű pálinka volt. Ugyanakkor a márka kedvelőitől is hasonló visszajelzéseket kapunk. Ugyancsak rendszeres fogyasztóinktól tudjuk, hogy az új Bolyhos pálinkacsalád tagjai, a 40 fokos ágy nélküli pálinkáink is egyre népszerűbbek” – mondta a főzde tulajdonosa Bolyhos Zoltán.

Évekkel ezelőtt Újszilváson még úgy tartották, hogy egyelőre nem veszik célba a határon túli piacokat, hiszen a hazai igényeket is éppen hogy ki tudják elégíteni. Azóta a válság és a rövidital piac átrendeződése új helyzetet teremtett. Az itthoni 110 kereskedelmi engedéllyel rendelkező főzdéből jó, ha tíznek nincsenek komolyabb értékesítési gondjai. Ezért adódik a kérdés, gondolkodnak-e exportban.

„Igen. Jól haladunk, megcéloztuk az USA és Ausztrália gyümölcspárlat kedvelőit. Térjünk vissza a kérdésre majd januárban – akkor már részletesebben” – tette hozzá Bolyhos Zoltán.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....