13.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Fákat csavart ki a vihar

Szombat hajnalban Nyársapáton, a 441 számú főút 8-as kilométerszelvényénél egy öt méteres fa dőlt az útra (fotónkon), forgalmi akadályt képezve. A helyszínre a ceglédi hivatásos tűzoltók érkeztek, azonban beavatkozniuk már nem kellett,  mivel a kiérkezésük előtt a Közútkezelő felszámolta a káresetet. 

Szombaton este hét órakor Abonyban a Jókai utcában egy tíz méter magas nyárfa rádőlt egy másik hasonló paraméterekkel rendelkező nyárfára. A megdőlt fa közúti forgalmat és gyalogos forgalmat is veszélyeztetett. A ceglédi hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy létraszerrel vonultak a helyszínre, ahol a megdőlt fát eltávolították.

Vasárnap a reggeli órákban érkezett a jelzés a megyei ügyeletre, miszerint az Abonyi állatkert déli kerítése mellett egy húsz méteres száraz nyárfa a villanyvezeték felé veszélyesen megdőlt, ezzel lakóházat és forgalmat is veszélyeztetve. Az elektromos művek munkatársai áramtalanították az érintett vezetéket, amíg a ceglédi tűzoltók emelőkosaras létra és motoros láncfűrész segítségével a fát kivágták.”

Fotó: Bányász Barna

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...