6.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Tigáz munkatársainak adják ki magukat

“Csalók jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik a vállalat munkatársainak adva ki magukat többszörösen is megkárosíthatják az ügyfeleket. A Társaság tudomására jutott információk szerint a magukat TIGÁZ-DSO Kft./TIGÁZ Zrt. munkatársainak kiadó személyek felkeresik a gyanútlan ügyfeleket és azt a tájékoztatást adják, hogy minden gázfelhasználónak kötelező CO riasztó készüléket vásárolnia. A helyszínen kísérletet tesznek egy több tízezer forintos összeg begyűjtésére, amennyiben ez nem áll a megtévesztett fogyasztó rendelkezésére, kisebb összegű előleget is elfogadnak. Tevékenységük dokumentálására kitöltetnek egy formanyomtatványt is, melyet az ügyféllel aláíratnak és le is pecsételnek.

A TIGÁZ Zrt. és a TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a Társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói nem vesznek át fogyasztási helyen készpénzt, illetve a túlfizetéseket sem térítik vissza személyesen, valamint nem foglalkoznak CO érzékelők értékesítésével. A be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött (a társaság nevét feltüntető és megfelelő azonosítóval ellátott) csekken bonyolítja le. A hitelesítési mérőcsere ingyenes, annak költségei az ügyfeleket nem terhelik, a régi mérő leszerelését követően azonnal új gázmérő kerül felszerelésre.” – áll a közleményben.

Az eset előzménye, hogy a miabonyunk.hu egyik olvasója okulásul közzétette, hogy idős családtagját átverték a csalók. A történteket nyilvánosságra hozó családtag az abonyi rendőrőrsön feljelentést is tett. Ennek nyomán a miabonyunk.hu megkereste a gázszolgáltatót is, amely a fenti közleményt adta ki.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...