11.5 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Az év legfelkavaróbb balesetei közt

Az év végi hírek közt gyakori az éves legekre történő visszatekintés. A hir24.hu “Az év legfelkavaróbb balesetei” című cikkében a ceglédi buli utáni két fiatal lány halálát okozó eset is a legek közé került a 2013-ban történt legsúlyosabb tragédiák közt. Az összefoglaló szerint szerencsére – ahogy a bűncselekmények esetében – a baleseti statisztikák is egyre kedvezőbben alakulnak évről évre. Sajnos azonban idén sem úsztuk meg torokszorító tragédiák nélkül. Családok, sportolók, tizenévesek miatt égtek a gyertyák az utak mentén 2013-ban is.
Október 20-án – emlékezik a ceglédi tragédiára a hir24.hu – két fiatal vesztette életét a hajnali órákban. A társaság állítólag egy buliból tartott hazafelé, amikor megtörtént a baj: a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és nekicsapódott egy villanyoszlopnak. A kocsiban hatan utaztak, két 16 éves lány a helyszínen meghalt. Az autó karosszériája legalább 40-50 centiméter mélyen benyomódott. A városbeliek akkor azt mondták, sok arrafelé a gyorshajtó.
A városunkban történt balesettel együtt a cikk beszámol a Győri kosarasok tragédiájáról, a tömegkarambolról az M5-ösön, az elütött tizenévesekről, vagy arról az autóról, melynek minden utasa meghalt. A hir24.hu írása teljes terjedelmében itt olvasható…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...