11.5 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Olcsóbban parkolhatunk

Az Önkormányzat döntése nyomán január 1-től a Várvag Kft. üzemelteti a parkolókat. A technikai átállás miatt az év első hetében ingyenes volt a parkolás, azonban január 6-tól újra a megszokott rend szerint kell fizetnünk. Az idén olcsóbbá váló havi és éves bérleteket a cég Gubody u. 28. szám alatti irodájában lehet megvásárolni hétköznap 11.00 és 13.00 óra között. Az bérletek ára egy hónapra 6000 Ft, egy évre 66.000 Ft.

A Várvag Nonprofit Kft közleménye szerint: “Az üzemeltetéshez beszerzésre került a Minipark programcsomag. A program működése teljesen zárt rendszerű, amely nyilvántartja rendszám szerint a kiadott bérleteket, valamint interneten keresztül továbbítja a pótdíjazott járművekről készült fényképeket az ügyfélszolgálati számítógépre. Az ellenőrök a Fizető parkolás időtartama alatt látják el munkájukat. Hétfőtől péntekig  7-18 óráig, szombaton 7-12 óráig.

A város területén egy fizetőparkoló zóna üzemel, így bármely automatában vásárolt érvényes parkolójegy felhasználható a zónán belüli területen. Amennyiben a parkoló ellenőr észleli, hogy a parkolót használó nem rendelkezik érvényes parkoló jeggyel, bérlettel vagy érvényes rokkantságot igazoló kártyával, a gépkocsiról fényképfelvételt készít. Az ellenőr 5 perc elteltével visszamegy a gépkocsihoz, és amennyiben a jegy vagy rokkantkártya hiánya fennáll, akkor kinyomtatja a fizetési felszólítást – és további 4 fényképet készít – majd a csekkel együtt elhelyezi a szélvédő azon területére, ahol a gépkocsi rendszám azonosítója is szerepel. Az elhelyezés tényét is fényképfelvétellel igazolja. A pótdíjazott a gépkocsi szélvédőjén elhelyezett „csomag”alapján értesül a büntetésről.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...