5.6 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Egy hét – 70 reklámújság

Közel egy hét alatt feleslegesen 70 db színes reklámújság került a háztarásomba, aminek zöme a szelektív hulladékzsákban végezte. Elgondolkodtam rajta, hogy ehhez a rengeteg újsághoz mennyi fát kell kivágni, hogy papír legyen belőle, mennyi festéket kell felhasználni, hogy színes újság legyen belőle és kinek van ebből a legtöbb haszna? Valószínű a megrendelő az üzlet, áruház, kereskedő húzza a legtöbb hasznot. Vajon akkor miért nem fizet többet, például adót, büntetést a sok kivágott fáért, festékért, vagy így is megéri? 

Szerintem a sok egyforma reklámújság postaládába landolásáért a kézbesítő is felelős. Az ő érdeke lehet, hogy minél előbb megszabaduljon a reklámújságoktól és ezért mindenhova bedug egy-egy újságot a „ lelkiismeretes kézbesítő.”

Nagyon sok helyen látom már kiírva, hogy reklámújságot nem kérek, de melyik kihordó tartja ezt be éjjel és a hajnali reggeleken.

Mi itt a megoldás, azt nem tudhatom. Vegyem ezt pazarlásnak, birtokháborításnak vagy zaklatásnak? Nem tudom, akinek ötlete van, írja meg az újságnak…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...