6.7 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Földi válaszát nem tartja kielégítőnek

A felhívásra reagáló Földi László – lapunkhoz is eljuttatott – közleményében korábban azt írta: “Volner nyitott kapukat dönget, hiszen ő Fidesz-KDNP-s képviselőként korábban többször is szorgalmazta a sztrádaépítést”. Mint írta: “Két hete kaptam ígéretet arra, hogy a következő fejlesztési ciklusban, hazai forrásból megvalósul a 4-es főút négysávosítása Cegléd és Budapest között.” Hozzátette: “azt kivitelezhetetlennek tartom, hogy a főút Abony és Fegyvernek közti szakaszára szánt összegből szélesítenék az utat Cegléd és Budapest között. Már csak azért is, mert néhány jelentős földrajzi körülmény alaposan megnehezíti a kivitelezést, például az, hogy a nyomvonal jelentős része a Tisza árterén fut keresztül.”

A Jobbik pártoktól függetlenül sürgeti az összefogást a Ceglédet érintő déli elkerülő V 0-ás vasúti körgyűrű esetében is. – A gigantikus 360 milliárd forintos fejlesztési terv révén rengeteg új munkahely jöhetne létre, de erre tudatosan készülni kellene. Volner azonban hiányolja ezt kormányzati és helyi szinten is. – hangzott el a sajtótájékoztatón. Újságírói kérdésre válaszolva Volner kifejtette: Földi László válaszát az ügyben “nem tartja kielégítőnek”. 

A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje ezt követően a ceglédi piacon tett látogatást, ahol helyi őstermelőkkel beszélgetett. Több fotó az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....