8.9 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Telefontolvajokat kaptak rajta

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Elemér 27 éves nagykátai és N. Andrea 34 éves sülysápi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két gyanúsított 2014. január 13-án 11 óra körüli időben megjelent egy ceglédi bevásárlóközpontban, ahol a 34 éves asszony a háztartási osztályon található bemutató állványról levett 2 darab mobiltelefont és a kosarába tette. Ezt követően a társához ment, aki a műanyag széferben elhelyezett telefonokat letette a padlóra és lábbal megrongálta az áruvédelmi eszközt. Az így megszerzett mobiltelefonokat N. Andrea eltulajdonítási szándékkal a ruházata alá rejtette és megkísérelt fizetés nélkül távozni az üzletből. A gyanúsítottakra felfigyelt az áruház biztonsági szolgálata, akik feltartóztatták a nőt, azonban 27 éves társát már nem találták az üzletben. A helyszínre kiérkező rendőrök N. Andreát elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomása alapján azonosították és a Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével otthonában elfogták M. Elemért, akit szintén gyanúsítottként hallgattak ki.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást- szabadlábon hagyásuk mellett- a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...