10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Ablakon mászott a lakásba – Rendőrségi összefoglaló

A nyomozás eredményeként a gyanúsítottnál tartott házkutatás során az eltulajdonított laptopot a nyomozók lefoglalták, az elkövetőt 2014. január 14. napon elfogták és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának elrendelésére. 


Tanúkat keres a Ceglédi Rendőrkapitányság – A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személy 2014. január 8-án 18 óra 30 perc és 19 óra 50 perc közötti időben egy sportcsarnok öltözőjének ablakát betörte és onnan több sportolótól készpénzt, műszaki cikkeket valamint személyes iratokat tulajdonított el. 

A bűncselekmény elkövetését követően az elkövető gyalogosan ment el a helyszínről a Köztársaság utca irányába. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével vagy az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletét az 53/310-066-os telefonszámon vagy tegyen bejelentést a rendőrség ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es segélyhívó számainak valamelyikén. 


Ismételt bűnmegelőzési felhívás – A Ceglédi Rendőrkapitányság ismételten felhívja a lakosság figyelmét, hogy a közterületen leállított gépkocsijukban ne hagyjanak látható helyen semmilyen táskát, csomagot a bűncselekmények elkerülése, megelőzése érdekében. Az utóbbi időben több lopás is történt, feltehetően a felsorolt okok miatt, mely az autófeltörők számára „felhívás”. Ilyenkor a lopási káron túlmenően jelentős rongálási kár is keletkezik. 

A Ceglédi Rendőrkapitányság felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a kerékpárlopások észlelése esetén – gyanús mozgás a lezárt kerékpár mellett, a kerékpár zár vagy lakat levágása, lezárt kerékpár elvitele – haladéktalanul értesítsék a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletét a 112- es ingyenesen hívható segélyhívó számon. Az elkövető visszatartását egyedül ne kíséreljék meg.


KÖZLEKEDÉS – A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2014. január 6. és január 12. közötti időszakban 7 közlekedési baleset történt, melyek közül 4 esetben anyagi kár keletkezett, 2 esetben könnyű, 1 esetben pedig súlyos sérülést szenvedtek a balesetben érintett személyek. 

2014.01.11-én 01:40 órakor Csemő lakott területén, a temető mellett egy 30 éves nagykőrösi férfi, feltehetően ittassága miatt a balra ívelő úttestről lehaladt és nekiütközött az úttest jobb szélén lévő fának. A gépkocsi vezetője a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyben jelenleg büntetőeljárás van folyamatban.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...