20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

IV. Ceglédi Menyegző Fesztivál

Hetek, sőt hónapok óta mást sem hallunk, mint azt, hogy 2014 a választás éve lesz. Minden nagykorú állampolgár háromszor élhet az idén a voksolás lehetőségével. Van azonban jó néhány ember, aki 2014-ben négyszer is. Ezek a kivételezett emberek háromszor egy függöny mögött szavazhatnak a nekik tetszőre, míg negyedjére ország-világ színe előtt, ünnepélyes keretek között hozzák meg a döntésüket a kiválasztottjuk mellett. Számukra – a párválasztóknak – az országgyűlési, európai parlamenti és önkormányzati szavazások így mind másodlagosak. Persze fontos, hogy ki képvisel majd minket különböző testületekben, de a legfontosabb mégis az, hogy kivel osztjuk meg a további életünket. Nekik nyújt segítséget a IV. Ceglédi Menyegző Fesztivál. Természetesen nem a párválasztásba kívánunk beleszólni, hanem a Nagy Nap minél tökéletesebb megvalósításához szeretnénk tanácsokat, ötleteket adni.

Február második szombatján – 2014. február 8-án 9-16 óráig a Kossuth Étteremben (Cegléd, Rákóczi u. 1.) – majd két tucat kiállító várja a látogatókat a dekoratőrtől az utazási irodáig, valamint néhány programon is részt vehetnek vendégeink. Délelőtt 11 órakor esküvői ruhabemutatót tartunk, ahol menyasszonyi, vőlegény és koszorúslány ruhák kerülnek bemutatásra. Délután 3 órakor egy kis Menyegzői Stand Up Comedy keretében emlékezetes lakodalmi történeteket hallgathatnak meg. Ezután pedig tombolasorsolásra kerül sor.

Várjuk a menyasszonyokat, vőlegényeket és minden kedves érdeklődőt az ingyenesen látogatható rendezvényre! Hiszen fotósra, videósra, étteremre, cukrászdára, egy kis finom borra – szükség lehet ballagáson, keresztelőn, születésnapon is. További információ: +36-20/491-19-05; info@eskuvofely.hu, ahol várjuk még kiállítók jelentkezését is.

– A Ceglédi Panoráma aktuális lapszáma a címlapképre kattintva lapozható! 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....