6.1 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Jönnek vagy nem?

Már a második élvonalbeli futballistáról kürtöli világgá a Nemzeti Sport, hogy a Ceglédhez igazol. Először a korábbi kilencszeres válogatott Simek Péterről tudhattuk meg, hogy jön, tegnap pedig a lap arról számolt be, a CVSE megegyezett a korábban Újpesten futballozó Erős Ronalddal (is). A lap információi szerint középpályás Erős Ronald (képünkön lila-fehérben) fél plusz egy éves szerződést ír alá Kiss László csapatához. 

Erős Ronald pályafutása során két NB I-es és 24 NB II-es találkozón lépett pályára Újpesten, az őszi idényben pedig egy Magyar Kupa- és két Ligakupa-mérkőzésen játszott. A 20 éves középpályás a télen bontott szerződést a lila-fehérekkel. Ezután több klub érdeklődését felkeltette, a Vasas kívánságlistáján is szerepelt, de végül – a lap szerint – a ceglédiekkel egyezett meg. Simek Péter kilencszeres válogatott felkészülési mérkőzésekre is ellátogatott hozzánk, a játékosról akkor a Nemzeti Sport Online tudni vélte, fél éves szerződést ír alá a ceglédi együtteshez. 

Az igazolásokról szóló hír Sági Ferenc ügyvezető tájékoztatása szerint csak annyiban igaz, hogy Simek Péterrel tárgyaltak, de az sikertelenül zárult, Erős Ronalddal pedig jelenleg folynak az egyeztetések az esetleges CVSE-hez igazolásról.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...