20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Pákozdi Hús 14-15. forduló

14. forduló eredményei: Mediterrán Pékség – CFE  8-3    Showder Club – Revans  7-3    Kedvencek – Jazz Cafe  2-3     Pákozdi Hús – Autó Kelly  3-1   Ágyúsok – HU-FA Bt  5-5


A délutáni mérkőzésre Dely Gábor „új cipőt húzott a lábára”. Mesterhármassal segítette a Kedvencek csapatát a CFE elleni 8-5 arányú győzelem kiharcolásában.

A Jazz Cafe délelőtti sikerét beárnyékolta az, hogy a délutáni mérkőzésen nem tudott kiállni a Pákozdi Hús ellen, mivel nagypályán játszottak edzőmérkőzést. A meccs három pontját a Pákozdi Hús kapta meg játék nélkül.

A Showder Club is játék nélkül szerezte meg a három pontot, mivel az Ágyúsok játékosai is edző mérkőzésen vettek részt, ezért ez a meccs is elmaradt.

Igazán élvezetes mérkőzés következett a két elmaradt meccs után. Huszti Gyula két góljával villám rajtot vett a HU-FA Bt, de ez az előny csak a pihenőig maradt meg. A folytatásban Széchenyi Marci bombagóljaival megfordította az Autó Kelly a mérkőzést és 3-2 arányban meg is nyerte azt.

A Mediterrán Pékség magabiztos játékkal győzte le a sok helyzetet kidolgozó, de ki is hagyó Revans csapatát. Ezzel megerősítette dobogós helyét. A következő forduló rangadóján a Showder Club ellen „hat pontos” meccset fognak játszani. Matematikailag még elérhető a második hely számukra.

15. forduló eredményei: CFE – Kedvencek  5-8   Jazz Cafe – Pákozdi Hús  0-3   Showder Club – Ágyúsok  3-0      Autó Kelly – HU-FA Bt  4-2   Revans – Mediterrán Pékség  2-5

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....