10.9 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Magasabb osztályban folytatjuk

A közelmúltban nagy változások zajlottak le a 2010-ben alapított ceglédi rögbi klub háza táján. A Ceglédi Nefelejcsek miután a Pannon kupa júniussal lezárult, a nyarat pihenéssel töltötték, a szeptember viszont változásokat hozott a klub életében.

– A Magyar Rögbi Szövetség által kiírt versenykiírás szerint nem indult a 2014/15-ös idényben a Pannon kupa osztály, melyben a Nefelejcsek játszottak, ezért megállapodást kötöttünk a Kecskeméti Atlétika és Rugby Club-bal, valamint a Szentesi 91′-esek rögbiseivel, így eggyel magasabb osztályban – az NB1-ben – fogunk közös csapatot indítani! Óriási lehetőség ez nekünk, hiszen rengeteget tanulhatunk ezektől a csapatoktól és az ellenfél csapataitól egyaránt! Ezzel egy időben két alapító tagunk is feljebb lépett, egyikük a Székesfehérvár NB1-es, másikuk pedig a Budapesti Kosok Rugby Klub NB1-es gárdáját erősíti ebben az idényben. – nyilatkozta Pálinkás Miklós a rögbicsapat képviselője.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...