8.6 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

Kémény, mint hivatás!

Ehhez azonban át kell alakítani a kéményeket is, nem csak annak a lakónak, akinek elromlott a készüléke, hanem mivel a kémény közös az alatta-felette lakót is érinti a csere. A másik csoport a magánházak kategóriája, ahol, míg régebben a gázfűtés volt a népszerű, ma egyre gyakoribb a visszatérés a szilárdtüzelésre. Sokan rájönnek, hogy olcsóbban tudnak fűteni fával, aprítékkal esetleg pellettel, mint gázzal. A szilárd tüzelésű kéményekhez számos különböző bélelést, szerelést tudunk ajánlani: saválló acélból, szinte bontás nélküli Kamix belső vakolásból.

– Miért jobb egy korszerű kéményt építtetni, mint egy egyszerű téglát, energiatakarékosabb vagy biztonságosabb?

– Az első különbség a komfortérzet: a béleletlen szilárdtüzelésű kémények ugyanis kátrányosodnak, átvizesednek, szagosodnak, de például a bélelés a hatásfokot is emeli: van huzat, megfelelő a működés. Így végső soron költséghatékonyabbá válik a fűtés.

Meg kell említenem, hogy a kéményesség külön szakma, vagyis egy mégoly kiváló kőműves által rakott téglakéménytől nem várhatunk olyan minőséget, mint egy megfelelő szakmai jártassággal, képzettséggel, a különböző kéménynél használatos anyagok ismeretével felvértezett szakembertől. Mi minden kéményt minősített szakemberrel kivitelezünk. Azt üzenem a kéményhasználóknak, hogy nem mindig az az olcsó, ami kevesebbe kerül. A hozzá nem értők által végzett munka végül drága lehet, mert nem mindegy, hogy a kéményünk milyen anyagból, milyen garanciákkal készül.

–  Rendszeresen hallunk a cégük jótékonysági felajánlásairól is…

–  Vannak olyan területek Cegléden is, ahová kevés anyagi forrás jut és nincs közadakozás sem. Gondolok itt alapítványokra, óvodákra, iskolákra, ezeket az intézményeket tudjuk néha segíteni. Az uszoda esetében, ahol felajánlottuk a kéményszerelést, a 2013-as Sportgála adta a segítő szándék ötletét. Nem azért, mintha nagy sportember lennék, csupán emberségből.

–  Mire a legbüszkébb a 15 év alatt?

– Arra, hogy ütőképes csapatot tudtunk létrehozni, amely bárhol  –  itthon vagy külföldön  – is piacvezető vállalkozásként tud megjelenni, minőségi munkát tud végezni. Egy vidéki kis vállalkozás számára óriási presztízs és megtiszteltetés, hogy a Nemzeti Múzeumban, a Zwack Unicum gyáraiban, vagy a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán dolgozhattunk. Hitvallásunk:Minőséget, megfizethető áron!


Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...