5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Megoldódott a közvilágítás

Sajtótájékoztatót tartottak a Bürgeház dűlőben április 19-én a közvilágítás elkészültével kapcsolatban. Évek óta húzódó probléma volt, hogy a 8 cégnek és 400 dolgozónak otthont adó dűlőben nem volt közvilágítás, így a kerékpárral, motorral munkába járók sokszor életveszélynek voltak kitéve. Most a vasúti átjárótól 1,2 km-es szakaszon szereltek fel felújított lámpatesteket.

A tájékoztatón Ványi Benő, aki az egyik itteni cégnél dolgozik beszámolt arról, hogy milyen hosszú út vezetett a probléma megoldásáig.
Tavaly ősszel lapunkban jelent meg a levél, melyben kezdeményezte az önkormányzati képviselő közbenjárását a megoldáshoz.
Hörömpő Annamária elmondta: nem a városon múlt, hogy így húzódott az ügy, a Démász üzletszabályzata szerint jogi előkészítés, árajánlatok bekérése után még 1,5-2 év áll rendelkezésre a megvalósításra a szerződés aláírását követően. Miután az áramszolgáltató felállította az oszlopokat, kihúzta a vezetéket, ezután volt lehetőség rá, hogy az önkormányzat felszereltesse a lámpatesteket.
Fotó: Szokolai Attila

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...