13 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Nem hír hogy a postást megharapta a kutya?

Ősrégi újságíróvicc, hogy nem az a hír, hogy a postást megharapta a kutya, hanem hogy a kutyát megharapta a postás. Most mégis arról adunk hírt, hogy május 2-án egy postás hölgy ujját leharapta egy zárva tartott eb az Ősz utcában.

A negyvenes, régóta a Posta alkalmazásában álló hölgy szokás szerint kézbesítette a leveleket, amikor az egyik – teljesen zárt kerítésű – háznál belenyúlt a postaládába, amely azonban a másik oldalon nem volt bezárva, az ott lévő kutya pedig felugrott és megharapta.

A helyszínre kijött a rendőrség, a posta vezetője és a mentő, elsősegélyben részesítették a sérültet, az erősen roncsolódott sebet azonban a kórházban műtéttel tudták csak ellátni. Az orvosoknak el kellett távolítaniuk a hölgy elveszítette jobb középső ujjának utolsó percét.

Egy postás kolléga szerint a rájuk leselkedő legnagyobb veszély mindig is a kutyatámadás volt. A kóbor kutyák a bicikliző levélhordókat is megtámadják. A közelmúltban a Harcsa utcában szintén egy postás – ott egy fiatalember – kezét harapdálta össze egy harci eb, de akkor nem volt olyan súlyos a seb, hogy amputálni kellett volna ujjakat. Gyakori, hogy a kerítésen keresztül odakapnak a hamisabb ebek a postás ruhájához, táskájához, ilyen súlyos esetről azonban még nem hallott.

A rendőrség kereste a kutya gazdáját, hogy elkérjék az oltási papírokat és felelősségre vonják, de nem találták. Minden bizonnyal a Posta feljelentéssel él majd és rendőrségi vizsgálat várható a kártérítés megállapítására.

Lapunk munkatársa a helyszínen szeretett volna több információt gyűjteni az esetről, de a tulajdonost ő sem találta otthon. A szomszédoktól azonban megtudta, hogy egy egyedülálló férfi lakik a házban. Mivel bejutni nem tudott, a kutyáról a postaládán keresztül készített fotókat a telefonjával, de neki is majdnem az ujja bánta az akciót…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...