5 Comments

 1. 5

  István

  Az a legnagyobb hiba a rendszerrel, hogy ha valaki megnyomja a gombot, még akkor is kb 5-10 percig ott kell, hogyálljon, mert még mindig piros van a kocsiknak pedig már 2-stor van zöld a gomb megnyomásától számítva.

  Reply
 2. 4

  Tünde

  Én naponta a Széchenyi úti gyalogátkelőn megyek át, igaz én tudom, hogy meg kell nyomni a gombot különben piros marad a jelzés és nem lehet átmenni. De látom azt is, hogy az emberek 90%a nem tudja ezt és sajnos átmegy a piroson, sokan továbbá akkor mennek át amikor már az autósoknak is piros és ugyebár ebből lesz a baleset. A rendőrök pedig büntetnek, ha átmegy valaki a piroson. Jobb lenne ha a régi rendszert visszaállítanák és zöld lenne a lámpa mikor az autósoknak is, ezzel talán elkerülhető lenne a baleset, főleg, hogy mindjárt itt az iskola.

  Reply
 3. 3

  János

  Szerintem felesleges volt ez az újítás. Még felnőttként is furcsa,hogy csak így lehet átkelni. Ha elkezdődik az iskola napi több száz gyerek utazása bonyolódik majd. A “Közgáz” felől ráadásul hiányzik is az átkelést lehetővé tevő gomb a Spar felé. Nem tudom,hogy nem is volt vagy már lelopták esetleg meghibásodott máris,de nincs ott. Napi több ezer nyomást nem sokáig bír majd meghibásodás nélkül a rendszer ez biztos. Akkor meg nem lesz más mint átkelni a piroson ami ugye szabálysértés és komoly pénzösszegre büntetik.

  Reply
 4. 2

  Tóth Péter

  És ahol nincsenek kitéve gombok ott mit csináljanak a gyalogosok??? Mert azokat már elfelejtették kihelyezni…
  Arról nem is beszélve, hogy eddig a két kereszteződésen a kerékpárosok egy lámpaváltás alatt át tudtak haladni, de most a kerékpárosok zöld jelzését jópár másodperccel lerövidítették.
  Gratulálok a kivitelezőknek!!

  Reply
 5. 1

  Sanyi

  Ismét egy teljesen értelmetlen ötlet, a létező legértelmetlenebbül megvalósítva. De természetesen valaki biztos megint jól járt…
  Kivéve azok a gyalogosok, akik szeretnék megnyomni azokat a gombokat amik nem is léteznek, és így kénytelenek a piroson átmenni.
  Egy értelmes ember sem ül a polgálmesteri hivatalban aki nem csak a lopás körül járnak a gondolatai?!

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma