14.8 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Nem ment el a Jobbik frakciója az Önkormányzat rendkívüli ülésére

Távol maradt a Jobbik frakciója az Önkormányzat 2016. augusztus 11-ei rendkívüli üléséről. Az indoklás szerint az előterjesztések száma és terjedelme megkövetelte volna a rendes testületi ülésnél megszokott 5 napos felkészülési időt.

Korondi Miklós frakcióvezető az alábbi levélben tájékoztatta a polgármestert a távolmaradás okáról:

Tisztelt Polgármester Úr!

Tájékoztatom, hogy a Jobbik Ceglédi Frakciója a 2016. augusztus 11-én (holnap) tartandó bizottsági és testületi ülésről távol marad.

Indokaink:
A képviselőtestület által többször módosított munkaterv szerint az augusztusi testületi ülés kitűzött időpontja augusztus 18-a volt.
A tegnap késő délután – e-mailben – megküldött előterjesztések nagy száma (20 db), terjedelme miatt felháborítónak tartjuk az előterjesztések rendkívüli bizottsági és testületi ülés keretében történő megtárgyalását.
Véleményünk szerint a megküldött előterjesztésekkel kapcsolatos döntések – amelyek a település fejlesztési irányát és szerkezetét nagyban befolyásolják – csak rendes bizottsági és testületi ülés keretében lehetséges súlyának megfelelően megtárgyalni, melyre a rendes testületi ülést megelőző 5 napot szükséges biztosítani.
A megküldött bizottsági és testületi meghívók nem tartalmazták a tárgyalás sürgősségének okát, lásd.: képviselőtestületi SZMSZ 33§. (3) pontjában foglaltak
A fentiekben felsorolt indokaink miatt a holnapi rendkívüli bizottsági üléseken és rendkívüli testületi ülésen nem kívánunk részt venni, és egyben felhívjuk Polgármester úr figyelmét a helytelen gyakorlat felszámolására!

Tisztelettel: Korondi Miklós (frakcióvezető Jobbik)

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Nem az évezred történelmi tragédiája, ha a volt parkolóőr Csuri Károly, és a újabban ,,vitéz” előnevű volt MSZMP titkár jobbikvezér Korondi Miklós egyébként a közösségtől kényszerrel elvont adókból luxusfizetésért sem kíván dolgozni. (Ha valóban képviselni akarnának minimum ingyen tennék!) A legjobb lenne ha örökre elkerülnék az önkormányzatot, és Csuri Károly ismét a társadalom részére talán hasznosabb parkolóőri tevékenységét folytatná, talán nem fogja meghaladni a képességét ez a nem szellemi munka és méltóztatik dolgozni is.
    Egyébként mi jogon döntenek ők a tőlem kényszerrel elvont adóból élő politikusok a sorsomról, vagyonomról, életemről, amikor a lakosság több mint fele nem is szavazott senkire, mégtöbben pedig nem rájuk?
    Kik ők a 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíjpénz elkolhozosítását megszavazók, és ezzel a lakosság többségét időskori nyomorba taszítók? Hol a pénz és hol a felelős a törvényt megszavazó fideszjobbikosok közül? Egyébként is a lakosság helyett uralkodjanak inkább saját magukon a rekettyevitéz cégtemetős, kamudiplomát vásárló és okirattal való visszaélés felelősségrevonása miatt képviselői mandátuma mögé bújó Volner Jánossal egyetemben.
    Ha pedig a rekettyevitézséget nézzük, akkor keresztényileg FL-nek már megvolt L Ditta, és TSZ Csilla is a fél önkormányzat egyébként családos nőtagjai mellett. Ezt az egész város tudja. Sem erkölcsileg sem legitimáció szempontjából (a lakosság több mint fele senkire se szavazott) nem indokolt, hogy tovább szívják a vérünket ezek a várost nyomorba döntő, magukat felsőbbrendűnek képzelt politikusok! Éljenek a politikusok a közmunkaprogram által biztosított éhbérért!
    Takács László miből tudott közel 100 millió forintért földet vásárolni??? Azért szedik kényszerrel az adókat, hogy a politikusok és tőkések luxusát a létminimum alatt élő 4 millió, és annak közelében élő további 1,7 millió fő tovább finanszírozza???

    SE isten, SE haza, SE úr, SE szolga!

    https://www.facebook.com/AnarchistakKozossege/home?ref=page_internal

    https://www.youtube.com/watch?v=W-vr5DvCRlk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...