One Comment

 1. 1

  Anarquista

  Nem az évezred történelmi tragédiája, ha a volt parkolóőr Csuri Károly, és a újabban ,,vitéz” előnevű volt MSZMP titkár jobbikvezér Korondi Miklós egyébként a közösségtől kényszerrel elvont adókból luxusfizetésért sem kíván dolgozni. (Ha valóban képviselni akarnának minimum ingyen tennék!) A legjobb lenne ha örökre elkerülnék az önkormányzatot, és Csuri Károly ismét a társadalom részére talán hasznosabb parkolóőri tevékenységét folytatná, talán nem fogja meghaladni a képességét ez a nem szellemi munka és méltóztatik dolgozni is.
  Egyébként mi jogon döntenek ők a tőlem kényszerrel elvont adóból élő politikusok a sorsomról, vagyonomról, életemről, amikor a lakosság több mint fele nem is szavazott senkire, mégtöbben pedig nem rájuk?
  Kik ők a 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíjpénz elkolhozosítását megszavazók, és ezzel a lakosság többségét időskori nyomorba taszítók? Hol a pénz és hol a felelős a törvényt megszavazó fideszjobbikosok közül? Egyébként is a lakosság helyett uralkodjanak inkább saját magukon a rekettyevitéz cégtemetős, kamudiplomát vásárló és okirattal való visszaélés felelősségrevonása miatt képviselői mandátuma mögé bújó Volner Jánossal egyetemben.
  Ha pedig a rekettyevitézséget nézzük, akkor keresztényileg FL-nek már megvolt L Ditta, és TSZ Csilla is a fél önkormányzat egyébként családos nőtagjai mellett. Ezt az egész város tudja. Sem erkölcsileg sem legitimáció szempontjából (a lakosság több mint fele senkire se szavazott) nem indokolt, hogy tovább szívják a vérünket ezek a várost nyomorba döntő, magukat felsőbbrendűnek képzelt politikusok! Éljenek a politikusok a közmunkaprogram által biztosított éhbérért!
  Takács László miből tudott közel 100 millió forintért földet vásárolni??? Azért szedik kényszerrel az adókat, hogy a politikusok és tőkések luxusát a létminimum alatt élő 4 millió, és annak közelében élő további 1,7 millió fő tovább finanszírozza???

  SE isten, SE haza, SE úr, SE szolga!

  https://www.facebook.com/AnarchistakKozossege/home?ref=page_internal

  https://www.youtube.com/watch?v=W-vr5DvCRlk

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma