14.8 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

A már ismert hibákkal tarkított vereség Csákváron

IMG_7264 másolata Sajnos elmondható, hogy ismét egy gyors bekapott góllal hátrányba kerültünk, már a 9. percben. Egy laposan elvégzett szöglet után a kapu elé érkező hazai játékos szerezte meg a vezetést az Aqvital FC Csákvár javára. Szerencsére azonban most gyorsan jött a válasz és Albert István felívelése után a megugró Albert Ádám vitte be a tizenhatosra a labdát, amit aztán a kapuba bombázott. 1:1

Az első félidő további részében a Csákvár birtokolta ugyan a labdát, de helyzeteket alig tudott kialakítani, lehetőségeken kívül másról nem beszélhetünk esetükben a 35. percig. Minden a mi elképzeléseink szerint zajlott, több gyors ellentámadásból komolyabb helyzet alakult ki Peres kétszer is lövéshez jutott, de a hazaii kapus védeni tudott.

A félidő utolsó 10 percében a Csákvárnak is volt két nagy lehetősége, de az egyiket fölé durrantották, a másikat Horváth Gábor védeni tudta. Nyugodtan mehettünk a szünetre, benne volt a mérkőzésben a három pont megszerzése.

IMG_7290 másolataA második félidő teljesen kiegyenlített játékot hozott, hol a Csákvár, hol pedig mi birtokoltuk hosszan a labdát. Több alkalommal is tetszetős ellentámadást tudtunk vezetni, de ezekből gól sajnos nem született. Nem úgy, mint az Albert I. szabálytalansága után elvégzett szabadrúgás után, amit a csereként beállt Horváth fejelt a kapunkba.

A bekapott gól után megint szinte azonnal egyenlíthettünk volna, de Albert Á. lövése elgurult a kapufa mellett. A mérkőzés utolsó negyedórájában többször is felértünk az ellenfél kapuja elé, amiből lehetőségeket alakítottunk ki, de komolyabb dolga nem akadt a Csákvár kapusának. Vagy épp lemaradt valaki a beadásról, vagy fölé, mellé szállt a labda. A kitámadó csapatunk ellen egy-két alkalommal veszélyes támadást indítottak a csákvári játékosok, de komolyabb lehetőség már előttük sem adódott.

A 93. percben még Markó lábában volt a lehetőség, hogy 1 pontot mentsünk idegenben, de a kapusba rúgta a labdát, így sajnos vereséget szenvedtünk egy olyan mérkőzésen, ahol legalább az 1 pontra rászolgáltunk volna.

IMG_7265 másolataVarga Attila vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után:

Nagyon felkészültünk, ült a taktikánk, minden rendben volt, nagyon jól is játszottunk, viszont azt kell mondjam, hogy nincs gondolatom arra, hogy ezek a játékosok, mit művelnek a rögzített játékhelyzeteknél. Öt gólt kaptunk ebben a bajnokságban, mind az ötöt rögzített játékhelyzetből. Ha van is gondolatom megtartom magamnak, mert azt hiszem, akkor járok a legjobban.

(forrás: cegledfoci.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...