13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Győzelemmel búcsúztattuk a nyarat!

A hétközi félbeszakadt zalaegerszegi mérkőzés után hazai pályán folytattuk az NB II-es bajnokságot. A vasárnapi mérkőzésen az MTE 1904 csapatát láttuk vendégül.

A ceglédi játékosok nagyon motiváltan kezdték a mérkőzést és az első perctől uralni tudtuk a játékot. A 3. percben Peres lövése még elkerülte a kaput, de Csordás bombája már kíméletlenül zúdult a kapuba az 5. percben. A gól után a csapat folytatta a domináns, labdabirtokló játékot, amivel a vendégek nem tudtak mit kezdeni. Néhány kisebb helyzetet sikerült csupán kialakítaniuk, míg nálunk Peresnek több nagy lehetősége volt, az egyik a 29. percben egy kapáslövés után a kapufán csattant. Újabb gólt azonban már nem tudtunk szerezni, így 1:0-as eredménnyel mentek be a csapatok a szünetre, de a levegőben ekkor egy több gólos győzelem lógott.Győzelemmel búcsúztattuk a nyarat!

A második félidőt aztán az MTE is megnyomta egy kicsit, aminek köszönhetően gyors gólváltás következett, 10 perc alatt négy gólt is láthattak a nézők. Szerencsére a négyből egy lesről született, így a 60. percben 2:2-t mutatott az eredményjelző. De itt nem lett még vége a parádénak, az egész mérkőzésen kiemelkedően játszó Asztalos a tizenhatos közepéről a bal oldalon érkező Peres elé tálalt, aki kapásból a hosszúba lőtte a labdát. Nagy gólt volt ez is!IMG_7525

A gólzápor után is mi birtokoltuk többet a labdát, uraltuk a mérkőzést, egy-két veszélyes próbálkozása volt az ellenfélnek, de komolyabban már nem forgott veszélyben a kapunk és a mi veszélyes támadásainkból sem váltottunk már egyet sem gólra, így 3:2-vel ért véget a színvonalas mérkőzés.

Kezdőcsapat:
Horváth G – Albert I., Nánási, Makrai – Csordás – Valkovszki, Asztalos, Albert Á., Farkas A. – Peres, Horváth B.
Gólok: Csordás (5.), Albert Á. (55.), Peres (62.)
Csereként beállt: Szkunc, Wild, Pozsár

Varga Attila vezetőedző nyilatkozata:
Úgy kezdtünk, ahogy egy hazai mérkőzésen kell, egy egészpályás letámadással próbáltuk nyomás alatt tartani az ellenfelet. Harminc perc alatt lerendezhettük volna a mérkőzést, ami majdnem meg is bosszulta magát. A második félidő elejébe kicsit belealudtunk, ahol volt egy adok-kapok gólváltás. De az a csapat, aki egy mérkőzésen három gólt tud rúgni az megérdemli a dicsőséget.IMG_7464

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....