8.6 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

Vereség a Balaton parton

A mérkőzés elején be tudtuk szorítani ellenfelünket, az első percekben két szögletet is elvégezhettünk egymás után, aztán egyenletes iramban folytatódott a mérkőzés. A 23. percben azonban a hazai csapat megszerezte a vezetést. A gól után rövid ideig dominálni tudták a játékot, majd mi is visszajöttünk a mérkőzésbe, több veszélyes támadást is vezettünk. A félidő utolsó harmadában egy kipattanó labda után Makrai szánta el lövésre magát, ami után a kapufáról védhetetlenül pattant a labda a kapuba. A csapatok 1:1-es eredménnyel mentek szünetre.

A második félidőt jól kezdtük, több lehetőségünk is adódott, majd egy szöglet után az 47. percben Csordás megszerezte a vezetést. A gól után azonban többször is veszélyeztetett a Siófok, több elfutással próbálkoztak, amivel sikerült a védelmünk mögé kerülniük és egyedül vezethették a kapusunkra a labdát, amiből aztán két gólt is szereztek a mérkőzés folytán. Egy gólt kaptunk még egy beadást követő kavarodás után. A mérkőzés így 4:2-es hazai győzelemmel zárult. Vereség a Balaton parton

Kezdő csapat: Horváth G. – Wild, Albert I., Nánási, Makrai, Valkovszki – Albert Á, Csordás, Popovics, Peres, Szabó

Varga Attila vezetőedző:

Mikor már kezünkben volt a mérkőzés és 2:1-re vezettünk, padlón volt a Siófok. De onnantól kezdve nem tudom mi történt, nagyon-nagyon megaláztuk ezt a gyönyörű szép sportágat, azzal a játékkal, amit mi futball gyanánt bemutattunk ezen a mérkőzésen a második gólunkat követően. Onnantól kezdve a végéig egyértelműen a mérkőzés, illetve a futball megalázása volt. Rajtunk röhögött mindenki Siófokon. Burleszkbe illő hibákat követnek el a fiatalok. Amíg ezt nem tudjuk kiküszöbölni, addig sajnos zuhanunk a kiesés felé.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...