3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Ceglédi különítmény az élen

Több mint 15 ezer indulóval szeptember 11-én rendezték meg a Wizz Air Budapest Félmaratont. A viadalon 77 országból 10 300 egyéni versenyző, és többezer futópáros és trió mérette meg magát. Ceglédről Huszti Tamás és Mezei Viktor indult váltóban, Tamás 12, Viktor 8 kilométert teljesített a távból. A ceglédi különítmény fényes sikert mondhat magáénak.
“Ha lehetne újrakezdeném a napot, 867 váltócsapatból mi lettünk a 23. legjobb amatőr futócsapat! Csak igazolt futók és atléták előztek meg minket! Álmodni sem mertük volna… Köszönöm a barátaimnak, a családomnak, hogy ott voltak és szorítottak. – osztotta meg a jó hírt még a verseny estéjén Huszti Tamás.
A civilben a ceglédi tévében dolgozó Tamás néhány éve kezdett futni, barátnője Hornyák Dóra fitneszedző unszolására, hogy „levezesse a felesleges energiákat”. Már az első néhány alkalom után érezte a változást: eltűntek a zsírpárnák, jobb lett a közérzete.
– Újra kockás lett a hasam és jobban nézek ki harminc évesen, mint amikor 20 voltam. Nem beszélve arról, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. – mesélt a motivációkról Tamás. – Hajnalban kelek és hetente kétszer-háromszor lefutom a félmaratont, a 18-20 km-t. Tavaly augusztusban megfogadtam, hogy egy év alatt lefutok 1000 km-t és még a határidő letelte előtt teljesítettem.
Tamás egyébként nem a versenyzés miatt fut: – Azért futok, hogy nekem jó legyen, mert látom az eredményeket. Persze az, hogy ilyen jól megy, csak még nagyobb kedvet ad ahhoz, hogy folytassam…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...