9.4 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

„A biztonságunk a tét, nem kockáztathatunk”

Földi László országgyűlési képviselő a népszavazásról

Cegléd országgyűlési képviselője szerint október másodikán mindenkinek el kell mennie a népszavazásra, mert most Magyarország sorsa múlhat azon, hogy a többség mit válaszol a feltett kérdésre. Földi László kereszténydemokrata politikusként azt vallja, hogy a menekülteknek segítő kezet kell nyújtani, de aki erőszakkal tör be hozzánk, hogy aztán megváltoztassa, majd elfoglalja az országunkat, azt kívül kell tartanunk.

– Mi az október másodikai népszavazás tétje?

– Sokkal fontosabb tisztáznunk, hogy mi nem az. A népszavazás most nem pártpolitikai kérdés. Nem a Fideszről, a KDNP-ről vagy a kormányról szól, és nem is az Európai Unióról. Ezekről korábban már egyértelműen döntöttek az emberek. Ez a népszavazás a biztonságunkról szól. Az a tétje, hogy lesznek vagy nem lesznek bevándorlók az országban. Olyan veszélyes idegenek, akiket a megkérdezésünk nélkül telepítenek be hozzánk, ráadásul úgy, hogy nekünk kell eltartani őket. Akár itt, Cegléden is. A migránsok között vannak fanatikus muszlimok és potenciális terroristák is, akik gyűlölnek és el akarnak pusztítani bennünket. Ezt nem engedhetjük meg. A népszavazás tétje, hogy Magyarország képes-e még az önvédelemre.

– Ön szerint képes? A nemek fognak győzni?

– Meggyőződésem, hogy igen, de nem mindegy, hogy milyen mértékben. Ezért fontos, hogy kivétel nélkül mindenki menjen el a szavazásra. Brüsszel túlfizetett, gőgös és bukott bürokratái lenéznek bennünket. Csak abból fognak érteni, ha a magyarok egységesen azt üzenik nekik, hogy eddig, és ne tovább. Magyarországon az élhet, akit a magyarok beengednek. Senki más. Aki a bojkottra buzdít, az a demokráciát utasítja el. Aki igennel szavaz, az pedig majd meggondolja magát, ha Magyarországon is nőket erőszakolnak meg, papok torkát vágják el, szórakozóhelyeket robbantanak fel, és törvényen kívüli zónákat hoznak létre az iszlám gyilkosok, miután az ellátásukra a magyaroktól vettük el a pénzt, ők pedig cserében elvették a munkánkat, a kultúránkat, a vallásunkat és az életünket.

– Mit üzen az érvénytelenül szavazóknak?

– Azt, hogy aki viccel a háborúval, az nem érdemli meg a békét sem.

– Brüsszel és a hazai baloldal azt mondja, hogy az unió nem akar sok bevándorlót betelepíteni hozzánk, sőt talán még kötelező kvóta sem lesz. Van még értelme a népszavazásnak így?

– Most van csak igazán értelme. Brüsszel szava ugyanis nem szentírás, a baloldalé pedig annyira zagyva, hogy azt hiszem, már a saját maroknyi szimpatizánsuk sem érti, mit akarnak. Egy biztos: minden migráns legalább öt-hat embert akar maga után hozni Európába. Olyan is van, aki nyolc-tízet. Úgyhogy, ha a népszavazáson nem mondunk nemet Brüsszelnek, akkor a családegyesítés jogán néhány éven belül több százezer idegen vallású, nyelvű és kultúrájú munkanélküli áll majd sorban a segélyekért és a munkánkért, miközben eszük ágában sem lesz beilleszkedni. Én nem akarok ilyen társadalomban élni, és meggyőződésem, hogy senki sem. Éppen ezért nem fontos, hogy ki melyik pártban hisz, vagy hogy éppenséggel mindegyiket utálja. Ez nem politikai kérdés, hanem nemzeti sorskérdés. El kell menni szavazni, és úgy dönteni, hogy annak bizony történelmi súlya lesz.

– Vannak, akik azt mondják, hogy a migránsokra szükség van, mert kell a munkaerő.

– Magyarországon nincs rájuk szükség. Tény, hogy például Nyugat-Magyarországon néhány szakmában nincs elég munkás, de közben az ország keleti felében sok embernek nincs megélhetése. Majd ha minden magyarnak, aki tud dolgozni, már adtunk munkát, akkor hívhatunk bevándorlókat, de akkor is csak határon túli magyarokat, például Ukrajnából. Ez az erkölcsileg egyedül igazolható sorrend, és kizárólag ez felel meg a magyarság érdekeinek. Hozzáteszem, a migránsok zöme nem ismeri a nyelvünket, a munkakultúránkat, és bár méregdrága mobiltelefonokkal és sok ezer euróval a zsebében járkál, de nem akar dolgozni, sőt még a segélyként kapott ruhát és kenyeret is eldobja.

– Ön kereszténydemokrata politikus. Hívő emberként milyen elveket követ a menekültválság kezelésében?

– Amit eddig mondtam, azt is vállalom hívő emberként. Nyilván azt gondolom, hogy az igazi menekülteknek segíteni kell. Azt azonban senki sem várhatja el tőlünk, hogy aki törvénytelenül ront be a hazánkba, átcsörtet az országunkon, nem tiszteli a törvényeinket, ráront az életünkre, azt a keblünkre kell ölelnünk. Bizonyított tény, hogy a legutóbbi terrortámadások elkövetői között nemrég érkezett bevándorlók voltak. Elsődleges kötelességünk a család és a nemzet védelme. A probléma megoldása azonban nem itt van. Hanem ott, ahol maga a probléma.

– Azaz?

– Európa külső határain. Olaszország és Görögország tengerpartján, vagy történetesen a török-bolgár határon. Ott dől el Európa jövője. Az is, hogy ötven-száz év múlva ez még keresztény kontinens lesz demokráciákkal és nemzetállamokkal, vagy iszlám kalifátus, lefátyolozott nőkkel, nyilvános megkövezésekkel, kikényszerített házasságokkal és világi törvények helyett véres sariával. Azokban az országokban kell rendet tenni, ahonnan ezek az életerős, huszonéves, katonakorú férfiak eljönnek, ahelyett, hogy harcolnának a hazájukért, ahogy mi, magyarok is mindig megtettük, megtesszük a sajátunkért. Legközelebb például október másodikán, amikor elmegyünk a népszavazásra, és a nemet ikszeljük be.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....