12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Nyitva van a CBA

img_20160926_075520Péntek reggeltől újra nyitva vannak a CBA ceglédi üzletei – már ahol az augusztusi fizetésüket mindmáig meg nem kapó alkalmazottak hajlandóak voltak munkába állni. Az újranyitást sehol nem hirdették meg, csak a nyitott ajtón bekukkantó kíváncsi vevő tudta meg, a félhomályos üzletben nem csak leltár zajlik, hanem vásárolni is lehet. Az Összekötő úti Príma CBA-ban a csőd előtt 11-en dolgoztak, most csak 2 személyt találtunk az üzletben. Megtudtuk: hébe-hóba téved vásárló az üzletbe, ami nem is csoda a múlt heti leltár után még  meglevő készletből lehet csak vásárolni leginkább tartós élelmiszereket, vegyiárukat, de nincs kiárusítás, mindent a régi áron adnak.

Információink szerint az alkalmazottak még az augusztusi fizetésüket sem kapták meg, így sokan már felmondtak, vagy betegállományban várják a fejleményeket. Van olyan üzlet, ami azért nem nyitott ki, mert már nincs munkára fogható ember. – Türelmi időt adtam, szerdáig még dolgozok, ha addig nem kapok fizetést én is betegállományba megyek. – tudtuk meg egy alkalmazottól. – Nagyon sok mindent csinálni nem tudunk, csak amik a leltár után tennivalók maradtak. Vevők nem nagyon jönnek, de valamivel elütjük az időt. A jövőnkről semmit nem tudunk.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy héttel korábban szeptember 15-én csütörtök reggel zártak be a fizetésképtelenné vált CBA üzletlánchoz tartozó Palóc Nagykereskedelmi Kft. üzletei – leltározni. A 13 ceglédi CBA üzemeltetője a Palóc Nagykereskedelmi Kft a lánc északkeleti regionális központja is és összesen 80 üzlet tartozik hozzá.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....