6.7 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Varga Somáról írt a magyarkesek.hu

Ceglédi gimnazistáról, Varga Somáról írt a magyarkesek.hu oldal A jövő tehetségei sorozat első részében, ahol késkészítőket mutatnak be. Lapunk Cegléden elsőként írt Somáról és különleges hobbijáról.
„Természetesen sokan próbálkoznak meg a késkészítés elsajátításával. De az út hosszú, az út nehéz, és bizony kevesen érnek célba. – írta a magyarkesek.hu szerzője. – Elsőként szeretnék nektek bemutatni egy szemtelenül fiatal és szemtelenül tehetséges fiatalembert. Ő Varga Soma. Egy 18(!!!) éves ceglédi srác! Bizony, mondhatjuk, hogy még kölyök. Egy olyan srác, aki annak szenteli a fiatalságát, hogy kitanulja ezt a mesterséget. Aki szeretné minél több emberrel megismertetni és megszerettetni az egyik legősibb, ember által használt eszközt, a kést! És miért pont Ő? Nos, azért, mert „valamelyest” kitűnik a próbálkozók közül. A tehetség, a kitartás, az eltökéltség az ő esetében teljesen megérdemelt jelző. (…) Én úgy gondolom, Varga Soma, ez a fiatal tehetség, nem egy a sok közül. Tényleg tehetség, akivel a Magyar késes kultúrának, és a profi késkészítőknek, a nem is olyan távoli jövőben, komolyan számolni kell.”
Krizsán Efraim 2015-ben a Ceglédi Panorámában megjelent interjúja Varga Somával: http://cegledipanorama.hu/2015-11-04/belevagott/

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...