12.3 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Sárik Péter az év zenésze

Zenétől volt hangos a Hungexpo területe a hétvégén, ahol a hagyományos, immáron 11. Budapest Music Expót rendezték. A kiállításokon és koncerteken kívül az ÖRÖM A ZENE díjátadóra is sor került 11 kategóriában, ahol Sárik Péter kapta „Az év zenésze” díjat.

A Hangszeresek Országos Szövetsége először 2013-ban díjazta a hazai szakma kimagasló szakembereit, zenészeit. Az ÖRÖM A ZENE DÍJ egy olyan szakmai elismerés, amellyel az egyes kategóriákban tevékenykedő személyek hangszeres-élőzene népszerűsítése iránti elkötelezettségét, és az ebben az irányban kifejtett aktivitást díjazta a HANOSZ.
Sárik Péter az alábbiakat írta a díjjal kapcsolatban: „Köszönöm szépen a Hangszeresek Országos Szövetségének, hogy idén én kaptam “Az év zenésze” kitüntetést! Örülök és nagyon büszke vagyok erre a különlegesen értékes szakmai díjra! Gratulálok a többi díjazottnak is, különösen Gulyás Erikának, akivel sokáig kollégák voltunk a Kőbányai Zenei Stúdióban!”
 
A díjazottak névsora: Az év zenésze: Sárik Péter zongorista; az év helyszíne: a Barba Negra Track; az év zenepedagógusa: Gulyás Erika, a Kőbányai Zenestúdió szolfézs tanára; az év felfedezettje: Horváth Gábor (Hot Beaver); az év hangmérnöke: Csernyi Bogi Kálmán; az év hangtechnikusa: Gellért Tibor (posztumusz); az év fénytervezője: Somfai Péter, a Budapesti Operettszínház műszaki igazgatója; az év világosító- és látványtechnikusa: Kovács Áron; az év hangszerjavító műhelye: a Stageshop; az év zenei újságírója: Rozsonits Tamás; az év különdíja: Újfalusi Gábor (posztumusz) az Öröm a Zene Tehetségkutató egykori igazgatója; a Budapest Music Expo különdíjas terméke a CORT Anniversion. A Magyar Professzionális Rendezvénytechnikai Társaságtól Morcz Csaba Díjat kapott Nemes László hangmérnök.
Szívből gratulálunk minden díjazottnak!
Forrás: zene.hu – intertongroup.com

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...