One Comment

 1. 1

  Anarquista

  Az ateistáktól (nem hívő) kényszerrel behajtott adókból miért építenek templomot? Magyarországon évente több mint 100 ember fagy halálra, és kb. 4 millió ember él létminimum alatt, nem luxustemplomokra kellene költeni. Az ateista adófizetők nem veszik igénybe a luxustemplomokat, és ők nem kérik luxus pénzen hizlalt intézmény fenntartását ateista nézeteik gyakorlása érdekében.
  A hívők nem hívők, hanem hiszékenyek, akik családjuk támogatása helyett finanszírozzák az egyházi vezetők luxusát, és egy olyan eszmét, melynek hitelességét az egyház 2000 éve nem bizonyította be.

  http://24.hu/belfold/2016/01/21/16-eves-fiatal-fagyott-halalra-orban-viktor-segitseget-kerik/

  Korábban még házasodni sem lehetett (pl katolikus és református), csak, ha az egyház támogatta, ezenkívül az egyházi tizedek kényszerbehajtása során söpörték le a padlást, ürítették ki a családok éléskamráját. Csehországban a történelem során az embereknek elegük lett a vallásháborúkból, ezért a templomokat, egyházakat felszámolták. Ezt kellene itt is tenni az egyházakkal. Hajléktalanszállók, menhelyek, közösségi helyek kialakítását a lopott egyházi vagyonokból, hogy emberéleteket lehessen menteni, ne pedig pedofil, temetésbizniszen meggazdagodó egyházakat. A címerből vegyék ki a koronát, és a keresztet, mert nem csak vallásos emberek élnek itt és nincs egyszemélyi diktatúrát jelentő királyság!!!

  Ne falazzon a kdnp és a katolikus egyházak pedofilügyeiben!:

  http://24.hu/Belfold/2011/04/13/vallashaboru-oroshazan-ujabb-reszletek-pedofilugyben/

  http://mno.hu/film/egy-botrany-reszletei-1329838

  https://www.youtube.com/watch?v=KURtO228KXE

  Cegléden Lizik Zoltán református lelkész mocskos ügyeinek köztudottá válása után -az egyház támogatása mellett- kiszökött Kanadába, és ott folytatja ,,szentéletű” tevékenységét. Ugyancsak Cegléden egy katolikus papot áthelyeztek más területre, mivel idősektől csalta ki, hogy haláluk után mindenüket az egyházra hagyják, és ezt ezután átjátszotta saját tulajdonába. Mit tesz ilyenkor az egyház? Új területre helyezik át a papokat, hátha ott nem tudnak az ügyeikről.

  Benedek pápa a hitlerjugend tagja volt:
  http://hvg.hu/vilag/20050417ratzinger

  A fasiszta pápa titulusai:
  Ezek közé tartozik maga a pápa, azaz atya, Szentatya kifejezés, a pontifex maximus cím, továbbá a Péter apostol utóda, Jézus Krisztus helytartója, az egyház feje titulusok.

  https://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1pa_(egyh%C3%A1zf%C5%91)

  Senki által be nem bizonyított tanokért pénzt szedni, ez az egyház. Nem kérünk belőle!

  http://anarchistakkozossege.blog.hu/

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma