One Comment

 1. 1

  SZIGÜ Temetkezés Cégcsoport

  Tisztelt Zöldhalmi Lakos!

  Megnyugtatásul azzal szeretném kezdeni, hogy az Ön által megjelölt területről a mai napon (november 19.) megkezdődött a hulladék elszállítása. Ami marad, azt november 22-én fogják folytatni elszállítani.

  Mindezek után szeretném jelezni, hogy az Ön által megosztott írás tartalmaz valóságokat, de sajnos alapjaiban rengeteg valótlanságot is. Nem vitatkozni szeretnék Önnel, csak pontosítani.

  A SZIGÜ Temetkezés Cégcsoport eddig is, és a jövőben is minden a tevékenységével összefüggő jogszabályt betart. A temetői hulladék kezelésére vonatkozó rendelkezésekkel sincs ez másként. Hangsúlyoznám, hogy temetői hulladékról van szó, nem kommunális és még véletlenül sem veszélyes hulladékról.

  Az Ön által megjelölt csemői területre nem a SZIGÜ választása alapján került temetői zöldhulladék, hanem tudomásunk szerint azért, mert a terület tulajdonosa megállapodott a SZIGÜ alvállalkozójával arról, hogy komposztálásra alkalmas temetői zöldhulladékot szeretne átvenni, további hasznosítás céljából.

  Természetesen a csemői jegyző értesítése után mi is megvizsgáltuk a történteket és köteleztük az alvállalkozónkat arra, hogy a megjelölt területről szállíttassa el a hulladékot, mert nem járt el megfelelő körültekintéssel akkor, amikor a terület tulajdonosának kérését teljesítette. Az alvállalkozónk, aki jelzem nem egy „csemői bejegyzésű eldobható” cég, ahogy Ön aggodalmában megjelölte, ennek megfelelően cselekedett a mai napon és fog a következőkben.

  Természetesen mi is felelősséget érzünk a történtekért, ezért jártunk el az előzőekben megjelöltek szerint. Kérjük azonban, hogy a szándékos hitelrontást kerüljük el, hiszen a SZIGÜ Temetkezés Cégcsoport sem eddig nem tette, sem a jövőben nem kívánja szennyezni a környezetet.

  Elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

  SZIGÜ Temetkezés Cégcsoport

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma