ad
ad
ad
ad

2 Comments

 1. 2

  Józsa Györgyné

  Szomorúsággal vegyes felháborodással nézek végig a Selyem utcán. Már távolról, az Árpád utcáról látható a lélektelen fairtás, amivel lepusztították a Táncsics iskola előtti területet.
  Sajnos a pusztítás idején nem tartózkodtam a környéken bár tudom, tiltakozó szavamra sem hagyták volna abba a pusztítást. Hiába lenne ígéret, hogy másik fát ültetnek, mert az új fák több évtized alatt érnék el a kivágott fák méretét. A megmaradt csonkok élő mementóként mutatják, hogy a vágási felület teljesen ép. Szakemberek véleménye a levegő tisztítás fontosságáról valószínűleg nem minden esetre érvényes.
  A tűző nap sugarai a járművek kipufogó gázaival együtt akadálytalanul juthatnak be az osztálytermekbe, mivel itt parkolási lehetőséget létesítettek. Gondolom tavasszal néhány madár is hiába keresi majd elpusztított fészkét.
  A fairtásból a felnövekvő gyerekek nehezen tanulják meg, hogy óvjuk környezetünket, védjük a fákat és a növényzetet, mert szükségünk van rájuk.
  Hát ezért kellett volna kétszeresen is meggondolni a nyolc egészséges fa kivágását.
  Majd néhány nap múlva jön a csodagép, ami a még látható bűnjelek nyomát is eltünteti. A közlemény szerint a munkálatok december 5-én kezdődnek, de itt már november 28-án végrehajtották a halálos ítéleteket feltehetően azért, hogy ne lehessen ellene tiltakozni.
  Kérem a városvezetést, hogy állítsák le ezt a barbár tevékenységet és csak a kiszáradt fákat vágják ki és pótolják.

  Reply
 2. 1

  A-né

  Jó lenne, ha előzetesen közzé tennék, hogy mely fákat szándékoznak kivágni, megölni. Vagy félnek a lakosok jogos felháborodásától, bosszújától? Hogy elegük lesz az estelen fakivágásokból, s – véletlenül – agyonütnek egy-két idióta döntéshozót, a fagyilkosokat!

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma