17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

A Gubody a 7. legsikeresebb alapítványi iskola

Nagy várakozás előzte meg a Nők Lapja Iskolaválasztó kiadványának megjelenését. Praktikus kiadvány ez a szülők számára, de fontos visszajelzés az iskoláknak is. Kellő izgalommal vettük hát kézbe az idei számot, és leírhatatlan örömmel olvastuk, hogy ott vagyunk az idén is a tíz legjobb iskola között!

A tavalyi rangsorban a hozzáadott pedagógiai érték alapján kerültünk az élre, az idén pedig egy komplex eredményességi rangsor szerint az előkelő 7. helyen szerepelünk.

Iskolánk, a Gubody Ferenc Szakképző Intézmény, különleges fejezet Cegléd város köznevelési rendszerében.  Az az élettér, amiben mindennapi küzdelmeink és sikereink egészen egyedit, egyedien egészet alkot.

Felvállaljuk sajátos nevelési igényű, hátrányos helyzetű, különböző tanulási, beilleszkedési nehézséggel küzdő fiatalok képzését. Piacképes szakmát kínálunk szakgimnáziumunkban, szakközépiskolánkban, szakiskolánkban.

Mondhatnánk, hogy nehéz terep,  embert próbáló pedagógiai feladat, de nem tesszük! Erre szerveződtünk, ez tart össze minket, szépnek és nemesnek tartjuk ezt a munkát.

Büszkék vagyunk a 7. helyre! Ez az eredmény közösségi termékként jött létre: a fenntartó, a tanári kar, a segítő munkatársak és a diákság egymásra utalt erőfeszítésének eredményeként.

 

2017/2018-as tanévre tervezett szakképesítések:

Szakgimnázium: 

  • Magasépítő technikus (építőipari technikus) év (4 év/érettségi + 1 év szakképzés, nappali munkarend)

 Jelentkezés feltétele: 8 általános

Szakközépiskola:

  • női szabó,
  • asztalos

Szakiskola:

Jelentkezés feltétele: 8 általános iskolai végzettség, felvétel kizárólag a sajátos nevelési igényt megállapító szakértői bizottsági szakvélemény alapján

Szakképzési évfolyamok száma: 1+2 év (melyből 1 év előkészítő évfolyam + 2 év szakképzési évfolyam), nappali munkarendben: 14 és 25 év közöttiek részére.

  • szobafestő
  • lakástextil készítő
  • textiltermék összeállító
  • számítógépes adatrögzítő
  • asztalosipari szerelő

Valamennyi szakképesítésünkben tanulószerződés köthető (ösztöndíj), és hiányszakmák esetében plusz tanulmányi ösztöndíj is jár. Gyakorlati képzést vállalkozásoknál, piacképes, jól hasznosítható gyakorlati  tudást biztosítunk.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....