5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Évnyitó teniszverseny Cegléden

Február 18-án ötödik alkalommal rendezték meg Cegléden a páros teniszversenyt a Balatonszárszói Tenisz Klub tagjainak részvételével. A klub tagjai Pákozdi Benő ceglédi vállalkozó meghívására töltöttek két napot Cegléd városában. A hagyományoknak megfelelően most sem maradhatott ki a látogatás a Budai úti fürdőben.

A mérkőzésekre Tóth Gábor teniszpályáján került sor, az ország minden tájáról érkező versenyzők közül 14 pár indult. Harmadik helyen végzett Pőcze József és Feith Iván párosa, második lett Tomor László és Szabó László.A tornát Pákozdi Benő és Simon Antal alkotta páros nyerték meg. – Köszönet illeti Tóth Gábort és feleségét, akiknek családi teniszpályáján megrendezhettük a versenyt és a Nádas Panziót vezető Juszkó családot a magas színvonalú vendéglátásért, a finom ételekért és a szállásért.

Külön köszönet Pákozdi család vendégszeretetéért, hogy ilyen szép napokat tölthettünk újra Cegléd városában – mondta a látogatást szervező klubelnök, Vicha Attila.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...