12 Comments

 1. 8

  Szabóné Darázs Éva

  Akkor tehát a sorszámkiadó készülék (totem) a hibás!!!!!! elképesztő!!!!!!

  Reply
 2. 7

  csaba kalman

  A megoldast miert nem keresi a tisztelt irodavezeto.

  Reply
  1. 7.1

   Dr. Komjáti Péter

   Mert a fizetését így is megkapja. Miért tenne többet, mint amit muszáj? Mert ez egy következmények nélküli ország. Miért félne bármitől is?

   Reply
 3. 6

  Kecskeméti István

  Tényleg azt gondolják hogy jó ez a program , és nem is tervezik a megváltoztatását mivel Ők a pult másik oldalon vannak ,de csak egyszer jönnek ki a másik oldalra ! Nem kell különleges alkalom mert ez már több mint két éve így működik ,sajna ! Nincs mit tenni át kell menni a szomszéd városba még az utazást is beleszámolva elöbb szabadulnak ! De hát ennek ez a rendje a vezetőség szerint és kész !!!!

  Reply
  1. 6.1

   Halasi Sándorné

   Lázár János és csapatától tanulta

   Reply
 4. 5

  Dr. Komjáti Péter

  Kíváncsi vagyok, hol oktatják ezt a tudományt, az “értelmes, érthető kérdésre hogyan adjunk látszat, semmitmondó, kitérő, kamuválaszt” c. stúdiumot.

  Reply
 5. 4

  Gál Béláné

  Úgy látom semmi változás a ceglédi hivatalban. Az alábbi eset 2016.november 18.-án történt: Felháborító és dühítő ami ma történt, ill. nem történt a CEGLÉDI OKMÁNYIRODÁBAN!! Ami nem történt meg, az a fennálló ügy elintézése. A sorszám húzása után 10:07 órától, még 13:00 órakor is ott ült az ügyfél, sőt 11:00 órától senkit sem hívtak be. Mindez olyan emberrel történt, akinek 14 órára dolgozni kellett mennie. Nem tudom mikor jutott be az ügyintézőhöz, mert mi felhívtuk a NAGYKŐRÖSI OKMÁNYIRODÁT és az ügyintéző, miután elmondtuk a problémánkat, kedvesen biztosított bennünket, hogy menjünk át és az ügy elintézésre kerül. Három órára értünk át, és 12 percen belül kezünkben voltak a papírok, ügyünk lerendeződött.
  Azért írtam le a történetet, mert nem az első eset volt. Májusban, amíg a CEGLÉDI OKMÁNYIRODÁBA nem jutottunk be,- még és már nem lehetett sorszámot kapni,- addig a NAGYKŐRÖSI OKMÁNYIRODÁBAN rövid idő alatt, még aznap megújították a személyigazolványomat, ill. az unokáknak is elkészült az első igazolványuk.
  Nem értem ezt a nagy különbséget! A ceglédi irodában visszaélnek az emberek szabadidejével, türelmével, sőt még a pénztárcájukba is belenyúlnak, pl. ha a személygépkocsi ideiglenes forgalomból való kivonását az adott nap nem sikerül lerendezni. Talán az a céljuk, hogy pl. a fenti esetben is kötbért, egyéb költségeket fizessenek az ügyfelek, mert – a hivatal hibájából -, nem sikerült lerendezni az ügyüket . Felmerült még egy kérdés is bennem, most a ceglédi okmányiroda ügyintézői vannak a ceglédiekért, vagy a ceglédiek értük? Egy biztos, a NAGYKŐRÖSI OKMÁNYIRODA AZ EMBEREK ÉRDEKEIT TARTJA SZEM ELŐTT! KÖSZÖNET MINDEN ÜGYINTÉZŐJÜKNEK!!! Gálné Ági

  Reply
 6. 3

  Végh

  Érdekes,Abonyban pörög minden úgy ahogy kell,pedig ott is sorszám van.

  Reply
 7. 2

  Hahota

  Romokban van a polgármesteri iroda. A járási hivatal. Néhány év alatt ismeretlenek teljesen szétverték. Semmit nem lehet elintézni csak nyögvenyelősen. Folyamatosak a visszaélések a korupcio. De nem szabad hibáztatni senkit. Ez országos szintű

  Reply
 8. 1

  Tóthné

  Ez csak diplomatikus semmitmondó reagálás. Ez már több éves probléma! Ettől még nem oldódik meg a 2-3 órás várakozási idő. Nálam a “hosszabb” várakozás max fél óra! Erre senkinek nincs ideje. Elképesztő, hogy akár szabadnapot kell kivenni azért, hogy bármilyen ügyet elintézhessen az ember. Felháborító!!

  Reply
  1. 1.1

   Kecskeméti István

   Az a baj hogy ez már több éve így megy , és a vezetőség ebből semmit sem vesz észre !

   Reply
   1. 1.1.1

    Dr. Komjáti Péter

    Vagy tesz rá nagy ívben?

    Reply

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2016. Ceglédi Panoráma