12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Szezonkezdet előtt

Még csak éppen elkezdődött a tavasz, de hamarosan megkezdődnek a Budai úti fürdőkomplexumban az idei évre tervezett beruházások, hogy nyáron már használatba vehessék őket a vendégek. A fürdő honlapján már látható egy látványterv az egyik attrakcióról, az Aquapark új csúszdájáról. A beruházásokról és a téli szezon tapasztalatairól kérdeztük Tótin Lóránt ügyvezetőt.
– Az új, extrém rakéta csúszda hurokkal kuriózum lesz, igazi halálugrás 16 méter magasról. Nemcsak Magyarországon, de Közép-Európában is különleges létesítménynek számít majd. – tájékoztatott az ügyvezető. – Az adományozó cég ígérete szerint gyermeknapra kész lesz a vizes játszótér a termálfürdőben. Ez olyan komplex berendezés lesz, ami játékos tanulási lehetőséget biztosít a gyerekeknek digitális érintőképernyőkön és vezérlő panelokon keresztül. Láthatóvá válnak Cegléd századfordulós képei, eseményei. Kérdésekre adott helyes válaszok esetén pedig feltör a ceglédi főtér szökőkútjából a víz. Nagy attrakció lesz a  hullámmedence is, 17 méter átmérővel, ahol a hullámokat egy speciális labda fogja generálni. Reméljük ezek a beruházások olyan idegenforgalmi vonzerőt jelentenek majd, amely jelentős forgalomnövekedést generálhat.
– Milyen volt az őszi-téli szezon egyenlege?
– A mostani szezonban nem volt visszaesés az előző évhez képest, de a  fedett terület bővítése sokat segítene a látogatottság növelésén. Még mindig a három nyári hónap adja az éves látogatottság 60-65 %-át.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....