ad
ad
ad
ad

4 Comments

 1. 4

  gladiátor07

  EXKLUZÍV!:A VÁROS ÉRDEKEIVEL TÖRŐDŐ POLGÁRMESTER ÉS A TESTÜLET MÁR A 2016. SZEPTEMBER ELSEJEI “ÁTADÁSON” IS KÉRHETTE VOLNA EZT:
  http://kepkezelo.com/images/nxil2xkq0omv23d7vf7q.jpg

  Reply
 2. 3

  gladiátor07

  A KÁROLY CSALÁD JOBBAN TELJESÍT!

  A KÁROLY CSALÁD JOBBAN ÉL, MINT VALAHA!

  A ZEMÚT NYÓC ÉV ÉS HOFFMAN GÉZA ANYÓSA LEHET A FELELŐS!

  A ZENERGETIKAI’ FELSZERELTSÉG LEHET A FELELŐS!

  “…mindig is ez volt a probléma: milyen létesítmény épül meg, milyen energetikai felszereltséggel és hogyan lesz üzemeltethető ez a létesítmény.”

  Reply
 3. 2

  Béla

  Ha mindig is az üzemeltetés volt a probléma, akkor a város milyen jogi lépésekett tett annak érdekében, hogy befektetése védve legyen a ceglédi sportolók érdekében?

  “Esetleg” csak “szokásosan” úgy járt el, mint ahogy Károly Ferenc is szavaz az apja cégének az ügyeiben, a polgármester és a testület tudtával és beleegyezésével?

  “Talán” pont úgy kezelték ezt a témát, mint a polgármester összeférhetetlenségét. Gründoltak egy bizottságot amelyik kimondta, hogy törvényesen polgármester és már “kész” is…

  Itt is ez lesz? Egy bizottság megállapítja, hogy a polgármester vezetésével a testület már 2016.szeptemberében előhozakodott a város jogi védettségét biztosító garanciákkal?…

  Csak a zadófizetők’ érdekében?

  A judo szövetség a felelős, a “mi” képviselőink nem tehetnek semmiről?

  Esetleg most a város Mekkmestere nem hivatkozhat a “zemút nyócévre”?

  Nem fidesz mutyi van az építés körül, a szocialisták a felelősek…

  “Örömteli”, hogy a polgármester hét hónappal a csarnok “átadása” után a beruházónak az üzemeltetésről történő elképzelései felől érdeklődik…Sőt, kijelentette, hogy két és fél éve is eljutottak eme “problémakörig”… “Mindig is ez volt a probléma.”…

  A Hörömpő cirkusz után és már csak azt mondom: FERDINÁND! A Lópici Gáspár tegye bele abba a duda orrodba! Vagy mellé, de ennyi “tévedés” belefér…:)

  „Illetve a harmadik nagyon fontos kérdés, hogy az üzemeltetés tekintetében a beruházóknak mik az elképzelései. Ez azért is fontos kérdés, mert az egész problémakör, ami kialakult, kb. két és fél évre visszavezethetően ebből a problémakörből alakult ki. Ezt elmondtuk már többször mi is, de bárki visszanézheti, visszanyomozhatja, hogy a 2014-es szeptemberi, illetve decemberi képviselő-testületi ülésen Cegléd város képviselő testületei által hozott döntések fényében, mindig is ez volt a probléma: milyen létesítmény épül meg, milyen energetikai felszereltséggel és hogyan lesz üzemeltethető ez a létesítmény.” – tette hozzá.”

  Reply
 4. 1

  Béla

  VÁLASZOKAT VÁR A KÉPvISELŐKTŐL A VÁROS LAKOSSÁGA!

  A telken kívül pontosan mennyibe került a víz, gáz és az áram bekötése?
  Konkrétan mennyibe került a ceglédi adófizetőknek a parkoló kialakítása!
  A meghirdetett 2016.szeptember 1.-i átadás óta pontosan mennyit fizettek a ceglédiek a csarnok fenntartására, fűtésére és őrzésére a mai napig?

  „Szeretném leszögezni, hogy Cegléd város képviselő testülete és én mint polgármester is csak abban az esetben támogatjuk a 12 millió forint átadását, ha a csarnok a ceglédi judosok felkészülésének a feltételeit fogja szolgálni, magyarul ők fogják használni. De addig, hogy ide eljussunk nagyon sok kérdést kell még tisztázni. Én bízom abban, hogy a csütörtöki testületi ülésen válaszokat tudunk kapni a kérdések egy részére.”

  MIT “CSINÁLT” 7 HÓNAPON KERESZTÜL A POLGÁRMESTER ÉS A KÉPVISELŐ TESTÜLET EZ ÜGYBEN?

  Miután a város társberuházóként érdekelt, ezért miért nem kérdezte meg, hogy az épületet ki tervezte? Ki volt a csarnok kivitelezője? Miként kapott az építmény használatbavételi engedélyt?

  Hajlandó-e a polgármester és a testület a saját pénzéből megfizetni a tétlenségéből származó, a városi adófizetőknek okozott kárt?

  Hét hónap alatt a polgármester, vagy a képviselők kaptak-e fizetést?

  A POLGÁRMESTER ÉS A TETÜLET IS ALKALMATLAN FELADATA ELLÁTÁSÁRA, EL KELL ŐKET ZAVARNI!

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma