ad
ad
ad
ad

3 Comments

 1. 3

  Béla

  Az első gondolatom nekem sem tűrte a nyomda festéket…:) A kultúra úgy hullt le rólam, mint ruha másról a boldog szerelemben…ennyiből talán kitaláltátok…)
  Egyetértek a fórumtársakkal és megfelelő hírverés mellett ismétlést kérünk! Mit kérünk, de követeljük!…:) Úgy néz ki, hogy nemcsak politikai, helyi-önkormányzati stb. ügyekben van önálló véleményünk…:)

  Reply
 2. 2

  gladiátor07

  A következő előadáson innen…
  Legalább tudósítottak róla…:) Feltételezem, hogy S Petrényi Zsuzsa ott volt…Meghallgatnám a főszerkesztő urat, hogy miként lehetne az ilyen események előtt beharangozóként, reklámként egy jó kis felvezető cikket ide tolni…:) A cikkből nem derül ki, de feltételezhetően Cegléden történt mindez…Szervezze meg aki tudja és harangozza be a média, mert a cikk olvastán én is bosszankodtam…)

  Reply
 3. 1

  Mitszósz Bele

  Ilyenkor szép anyanyelvünk “pixeleket” nem tűrő szavai jutnak eszembe! Miért nem harsogta jó előre a “rádiónk”… “Tisztelt cöglédi embörök…, vagy mért nem tolta a képembe naponta százszor a helyi médi(j)a az ilyen programok beharangozóját??? Miért nem értesülök ilyenekről??? A múlttal vesződünk, megemlékezünk, tárlatozunk, avatunk, koszorúzunk. Csak épp a “mát” nem éljük. Erről is lemaradtam!!! (saját gondolatmenetem hálójába gabalyodva én is, most is a múltal vesződök… 🙂
  Szívesen ott lettem volna… lemaradtam…(és valószínűleg nem csak én…)

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma