ad
ad
ad
ad

3 Comments

 1. 2

  Rit@

  A főkertész nem Gergely !!! Hervai Gergő!! AKI hatalmas energiával,odafigyeléssel és lelkiismereti munkával látja el feladatát. Igazán fantasztikus ,hogy városunkban ilyen sok főkertész lakik és itéli el azok munkáját AKIK azért jártak kertészmérnöki főiskolába ,hogy minden indok nélkül fákat irtsanak ki! Klementisz Ágnes hozzá szólását köszönöm….szívemből szólt!

  Reply
  1. 2.1

   Valaki

   Rita mama nincs igazad! A (főkertész politikai nyomásra teszi amit tesz) Mert bűnösök közt cinkos aki néma….

   Reply
 2. 1

  gladiátor07

  DUPLAGONDOL ÉS TRÁGYASZAG:
  “Kedvenc” önkormányzati közpénz parazitáink “természetesen” a judo csarnok ügyében “elfelejtettek” jogi lépéseket tenni…, mert ugye szerintük a judo csarnok “rendeltetésszerű és biztonságos használatra alkalmas”…a “szakvélemény” szerint…

  “Az önkormányzat a megalapozatlan, csúsztatásokat tartalmazó „szakvélemény” valótlanságai miatt a szükséges jogi lépéseket megtette. – írták a közleményükben.”
  https://cegledipanorama.hu/2017-04-11/vita-a-fak-korul/#respond

  http://cegledipanorama.hu/2017-03-30/szakertoi-velemeny-a-cselgancscsarnok-rendeltetesszeru-es-biztonsagos-hasznalatra-alkalmas/

  A Regionális Judo Csarnok állapotának megvitatása politikai felhangoktól sem mentes felütését követő józanabb nyilatkozatoknak hála, úgy tűnik a megoldás irányába indult el az ügy. Az ez irányba tett lépésekről tájékoztatta a képviselőket és a közvéleményt elsőként a polgármester a helyhatóság soros ülésén, ahol a Nemzeti Sportközpontokkal (NSK) történt levélváltásról, valamint a cselgáncsszövetség által megrendelt szakértői vizsgálat eredményéről is tájékoztatást kaphattak a képviselők.

  Üdvözöljük Cegléd város honlapján!

  Takáts László polgármesterHonfitársaim! Kedves Látogatóink!

  Mottóm: “Az életnek értéket csak a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk. Ez kissé szigorúan és általánosan hangzik, de ez az egyetlen igazság, melyet minden következménnyel megismertem. Senki nem ülhet a virágos réten, mint Ferdinánd, a bika, s nem szagolhatja büntetlenül a szép virágokat. Ember vagy, tehát ember módra és az emberek között kell élned.”
  (Márai: Füveskönyv)
  Takáts László polgármester

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma