ad
ad
ad
ad

4 Comments

 1. 3

  kiss gyula

  Az a véleményem, hogy a a körforgalommal jobb a közlekedés,mint korábban volt.A baj csak az vele,hogy olyan mini,az egész körforgalom,hogy az utcák betorkollásai, túl közel vannak egymáshoz és nehéz úgy belépni a körforgalomba,nagyobb forgalom eseten,hogy a másikat némileg ne hátráltassuk,különösen akkor ha valaki lendületből érkezik a körforgalomba.Lehet,hogy másnak nem ez a véleménye,de a pesti út szent imre herceg utcánál,a lámpa felesleges.Az egyenesen a pesti úton jármű,ha a körforgalom miatt könnyebben is jut keresztül,a szent imre herceg utcánál a pirosnál biztos meg kell állni.Talán jobb helyet is talalhak volna a jelzőlámpának pl.a rákóczi út széchenyi út kereszteződése,ahol egyébként ismeretlen okból ne lehet balra kanyarodni.Azt sem indokolta eddig mmeg senki sem,hogy a kőrösi úton miért nem lehet egyenesen haladni az árpád utca irányába,ha más koncepciója van a város vezetésének azt indokolni kellett volna,így indokolatlanul a templomot megkerülve lehet az árpad utcába jutni.Ez nem került volna költségbe és a körforgalommal egyidejűleg be lehetett volna vezetni.

  Reply
 2. 2

  JÓE BÁCSI

  Nos ez a körforgalom nem mazsoláknak való. nem igazán ismerik fel hogy mi is ez .Egy rutinnal rendelkező nem meri használni a “cipzár gyakorlatot mert van aki azt sem tudja hól van. A Kosuth F -ről jöttem amikór a Pesti utról szembe jött velem a négy ütemű wartburg a 80 kőrüli korú bácsikával. Szóval a körforgalom jó lenne ha tudnák használni de a 40 % képtelen rá, hól vizsgáztak ezek , nem utolsó sórban “HOGYAN””?

  Reply
 3. 1

  Dr. Komjáti Péter

  Jövök a Pesti úton, Irsa felől. Balról jönnek, a Kossuth Ferenc utcán. És megállnak. Várnak. Bambán néznek. És nem értik, hogy mi van. Azt sem tudják, hol vannak.

  Reply
  1. 1.1

   Herczeg Tünde

   Persze hogy megállnak, mert akik a Pesti út felől jönnek, azt hiszik, nekik van elsőbbségük. Ha bent vagyok már a körforgalomban, akkor is mutogatnak, hogy mertem előbb belépni a körforgalomba, hiszen evidens nekik, hogy a Pesti út magasabb rendű….pedig nem…

   Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma