2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Református Ovis Bajnokság

A Ceglédi Református Általános Iskola és Óvoda 4. alkalommal rendezett a tagóvodák és az előkészítő osztály részvételével játékos sport versenyt, most a Posta utcai Tagóvoda füves udvarán.
Közös bemelegítés után kezdődött a négy csapat közti versengés. A váltóversenyek során szükség volt gyorsaságra, ügyességre, egyensúlyérzékre, együttműködésre. A játékokban a csoportok valamennyi tagja részt vehetett, ezzel is erősítve a közösségi érzést, az összetartozást, a csapatszellemet.


A délelőtt folyamán karate bemutatót is láthattak a gyerekek, köszönet érte Tóth Zsófinak, Gál Csabának és volt óvodásunknak, Rafael Patriknak. A sportolás mellett az egészséges, vitamindús táplálkozás is fontos szerepet kapott, köszönjük a Klément Családi Borászatnak a finom Cegléd Zamata Gyümölcslét.

Az utolsó, rendhagyó feladatban a csapatoknak egy összetört szívet kellett kirakniuk. Ezzel szerettük volna a megújulás fontosságát megéreztetni a gyerekekkel, a Reformáció 500. évének eseményeihez kapcsolódni. Új szívvel nem jelent gondot hinni Istenben és elfogadni másokat. Ha új szívre vágyunk, az Istentől kérhetünk! „Új szívet adok nektek…” /Ez 36,26/


A kupát a Református Általános Iskola 1. e. osztálya nyerte el, második lett a Báthori utcai Tagóvoda, harmadik a Posta utcai Tagóvoda csapata, negyedikként a Kőröstetétleni ovisok végeztek.
A nyereményeket támogatóink, a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, Ceglédfürdő Kalandpark és a Városi Sportuszoda biztosította. A gyerekek nevében köszönjük felajánlásaikat!


Almádiné Rózsa Krisztina óvodavezető

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...