13.8 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Hiába kapaszkodott a CVSE

A feljutásért nagy harcban lévő, képzett játékosokból álló Soroksár SC csapatát fogadtuk Albertirsán. A mérkőzés a lehető legrosszabbul kezdődött, már a harmadik percben hátrányba kerültünk, amikor egy kiugratás után a kapura törő vendég támadót Mursits elütötte, Gyepes pedig értékesítette a büntetőt.

A rémálom ezután sem ért véget, a 13. percben már 0:2 volt az állás az eredményjelzőn Lovrencsics gólja után. De a csapat két gólos hátrányban sem rogyott össze, folyamatosan próbálkoztunk feltörni a Soroksár védekezését is, ami a 27. percben gólt is eredményezett. Albert Ádám szögletét Asztalos fejelte a kapuba, ezzel szépíteni tudtunk.

A gól után támadásban maradtunk, ugyan a vendég csapatnak is volt veszélyes lövése, de többnyire mi alakítottunk ki helyzeteket, egy alkalommal Asztalos nem sokkal ollózott a kapu fölé.

De hiába az elszánt játék, sajnos a játékrész végén egy hiba után büntetett a Soroksár, így 1:3-as állásnál ért véget az első félidő.

A második félidő elejétől próbáltunk menni előre és megszerezni az egyenlítést jelentő gólt, ebben persze benne rejlett, hogy a Soroksár veszélyes ellentámadásokat tud vezetni és ez többször meg is történt, de vagy mellé lőtték a ziccer helyzetet, vagy Mursits védett nagyot.

A 74. percben az akarás ismét góllá érett. Fröhlich kapott nagy labdát, amit egyedül vehetett át a tizenhatoson belül, de a kapujából közben kirobbanó Jovába tudta csak közelről lőni. A kipattanó azonban Asztalos elé került, amit kapásból a kapu közepébe lőtt.

A mérkőzés végén aztán a pontszerzés lehetősége is felvillant egy pillanat erejéig, mikor Asztalos szépen ment el a jobb oldalon, Szabóhoz passzolt, aki először Jovába, majd sajnos fölé lőtte a labdát. Kimaradt a nagy helyzet és a mérkőzés végéig már másik nem adódott, így sajnos vereséget szenvedtünk a Merkantil Bank Liga negyedik helyén álló Soroksártól.

Miskei Attila vezetőedző:
Rosszul kezdtük a mérkőzést, sajnos nagyon gyorsan hátrányba kerültünk. Utána visszajöttünk a mérkőzésbe, biztos voltam benne, hogy az első félidőben egalizálni tudunk. Sajnos mi kihagytuk a ziccereket, az ellenfél pedig kihasználta a hibáinkat, így 3:1-es hátrányba kerültünk a félidőben.

A második játékrészben is hittem benne, hogy döntetlenre tudjuk hozni a mérkőzést, mentünk előre, kockáztattunk, de a Soroksár rutinosan lehozta ezt a mérkőzést.

Kezdőcsapat:
Mursits – Nagy, Albert I., Farkas, Szalkai – Fröhlich, Takács, Albert Á. – Peres, Asztalos, Tihanyi

Cserék:
Szalkai helyén Lengyel
Albert helyén Szabó
Tihanyi helyén Kovács

Gól(ok):
27. perc – Asztalos
74. perc – Asztalos

Kőházi Ádám

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....