5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Kovács Zoltán kormányszóvivő volt Cegléd vendége

A kormánynak szüksége van a magyar állampolgárok széles tömegeinek támogatására ahhoz, hogy megvédje Magyarországot a veszélyes migránsok betelepítésétől, a külföldi érdekeket szolgáló álcivil szervezetek ármánykodásaitól és a rezsicsökkentés eltörlésétől – mondta a kormányszóvivő Cegléden. Kovács Zoltán a térség országgyűlési képviselője, Földi László vendége volt a Ceglédi Polgári Esték programsorozatának májusi rendezvényén.
Kovács Zoltán elmondta, hogy a nemzeti konzultáció kérdőíveit már több mint egymillióan töltötték ki és küldték vissza a kormánynak, ami kiemelkedő eredmény a hasonló akciók történetében. A konzultáció az ellenzéki vádakkal szemben nem politika, hanem a demokrácia bizonyítéka, és egyben sorskérdés, hiszen olyan témákról szól, amelyek alapvetően meghatározzák a magyar emberek biztonságát és jólétét – fogalmazott a kormányszóvivő.
Földi László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője fontosnak tartja, hogy a kormány – Európában jóformán egyedüliként – képes volt megvédeni az ország, és azzal együtt az unió határait az illegális bevándorlók tömegeitől. Ezzel veszélyes terroristák sokaságát is távol tartottuk a közösségünktől – mutatott rá a kormánypárti politikus.
Földi László és Kovács Zoltán beszélt a jövő évi költségvetésről is. Elhangzott, hogy Pest megye nem kevesebb, mint 80 milliárd forintos plusz támogatást kap a kormánytól a hiányzó uniós pályázati bevételek pótlására, és ebből régóta várt közlekedési, energetikai, illetve más, munkahelyteremtő beruházások valósulhatnak meg.
A képviselő a rendezvényen a Harlem Globetrotters amerikai kosárlabda-show együttes magyarországi fellépésére szóló belépőjegyekkel ajándékozta meg a VBW CEKK Cegléd női kosárlabda csapat tagjait és edzőjét, akik kiváló teljesítménnyel bronzérmesek lettek a bajnokságban és ezüstérmesek a Magyar Kupában, s ezzel kivívták a nemzetközi szereplés jogát.
Földi László (Fidesz- KDNP) sajtóközleménye alapján

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...