6.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Új autósiskola, tapasztalt oktatók

Vadonatúj autósiskola kezdi meg működését, több mint 10 éves tapasztalattal Cegléden a Kossuth Ferenc utca 45 szám alatt. A látszólagos ellentmondás magyarázata a tulajdonos Gyurinka házaspár személyében keresendő. Gyurinka Róbert korábban a GYURMO Autósiskola Kft. alapító tagja és résztulajdonosa volt, majd a cégtársak szétválása után feleségével, Gyurinkáné Tarsoly Ágnessel gründolt önálló iskolát. Az évtizedes oktatói tapasztalat mellett, szépen felújított elegáns oktatóhelyen, többféle ajánlattal várják az autó- vagy motorvezetést tanulókat.

– Elméleti– és gyakorlati oktatásunk kiemelt feladata, hogy a megtanult ismereteket alkalmazni tudó járművezetőket képezzünk. Jellemző jelenség, hogy régóta nem vezető, de jogosítvánnyal rendelkezők keresnek fel bennünket, hogy újra vezetni tanuljanak – mondta el lapunknak Gyurinkáné Tarsoly Ágnes tulajdonos. – Fontosnak tartjuk, hogy diákok életszerűen tanuljanak meg vezetni, erős forgalomban is megállják helyüket. Ehhez tapasztalat és türelmes oktatóink segítik hozzá a tanulókat.

– Jelenleg milyen jogosítványokat lehet megszerezni Önöknél?

– A1, A2, A motorkerékpár és segédmotorkerékpár mellett személygépkocsi kategóriában három csomagajánlatunk közül lehet választani.

– Miben más a Gyurinka Autósiskola, mint a többi autósiskola?

– A jogosítványra vágyókat először leginkább az érdekli, minél olcsóbb legyen a tanfolyam. Mi fordítottunk egyet ezen a törekvésen és azt tárjuk a tanulók elé, hogy milyen szolgáltatást tudunk ajánlani. A személyre szabott csomagajánlatokkal az egyéni igényeknek igyekszünk megfelelni. A B alapcsomaghoz a törvény által megszabott minimumfeltételek tartoznak. Fontos megemlíteni, hogy ebbe az éjszakai és az országúti vezetés is beletartozik. Ez tehát nem egy extra szolgáltatás! A Silver csomagban ehhez jön még plusz 10 óra vezetés és egy budapesti út is – autópályán és autóúton. A Gold csomag tartalma már plusz 20 óra vezetéssel indul, tehát aki ezt választja 50 órát vezethet oktatóval. Emellett hegyvidéken is kipróbálhatja magát az Északi-Középhegységben és egy a tanuló által választott magyarországi városba is ellátogatnak az oktatóval. Bónuszként egy napos Hungaroringen tartott vezetéstechnikai tréninget adunk ajándékba.

– Úgy tudom az elméleti oktatásban is többféle forma közül lehet választani…

– Így van! Ha úgy érzi a tanuló, hogy segítségre van szüksége a bonyolult jogszabályok és elsőbbségi viszonyok, valamint az egész gépjármű oktatás elméleti rendszerében, akkor a tantermi foglalkozásokat ajánljuk. Azoknak is a tantermi oktatást ajánljuk, akik első jogosítványukat szerzik meg. Az elfoglalt, időhiányban szenvedő embereknek viszont az e-learning tanulási forma lehet megfelelő.

– Milyen aktuális akciókkal várják a tanulni vágyókat?

– Nyitási akciónkban június 15-ig mínusz 15000 forint kedvezményt adunk az elméleti oktatásból és intenzív nyári tanfolyamok is indulnak júniustól. Részletes információk a gyurinka-autosiskola.hu oldalon találhatók.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...