ad
ad
ad
ad

2 Comments

 1. 2

  thedoors06

  Az egykori, abonyi földrajz tanárnak volt arca üzenni, a zsidó templomban “társbérletben” edző judosnak…:

  Földi László, országgyűlési képviselő
  Hirdetés ·
  Büszkék vagyunk rád Miki! Az Olimpiához hasonlóan csak nagyon kicsi hiányzott az éremszerzéshez. Nagyon szurkolunk majd, hogy a budapesti világbajnokságon ismételten a dobogóra állhass!
  http://www.origo.hu/…/20170421-cselgancs-europa-bajnoksag-f…

  Reply
 2. 1

  thedoors06

  A mi emberszabású judo csarnok hőseink így “öregbítik” Cegléd hírnevét… “Emberközpontú modern menedzsmentszemléletük önállóságra, felelősségre és bizalomra épül”, de mivel gerinctelen közpénzparaziták, ezért a hozzá nemértésükből fakadó károkat az adófizetőkre hárítják és belehazudnak cirka 40 ezer ember arcába: a csarnok használatra alkalmas… A pénzes vályú körüli röfögésük Cegléden “legenda”, csak ne ürítenének mindig oda, ahonnan zabálnak…

  Kérjük ezért, hogy saját érdekükben a protekció keresését mellőzzék
  https://444.hu/2017/05/18/kerjuk-ezert-hogy-sajat-erdekukben-a-protekcio-kereseset-mellozzek

  Úristen, mi mehet Cegléden?
  A helyi Városfejlesztési Kft. a honlapja főoldalán adott fel álláshirdetést, mert “junior műszaki szakértőt” keresnek. Ebben nincsen semmi furcsa, a végig teljesen konvencionális álláshirdetés legvégén, a “Jelentkezés” fejezet végében annál inkább. A szöveg ugyanis ezzel zárul:
  Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiválasztás során hátrányt jelentő szempont, ha egy jelölt érdekében harmadik személy a Ceglédi Városfejlesztési Kft. felé megkereséssel él, lobbizik vagy bármilyen nyomást gyakorol. Kérjük ezért, hogy saját érdekükben a protekció keresését mellőzzék.
  Amint elolvastam, azonnal írtam a cégnek, megkérdezve hogy pontosan miért volt szükség erre a zárlatra. Ha válaszoltak, azonnal jelentkezem, addig marad a tépelődés. Egyébként meg mire utalhatnak ezzel?
  Update: Megjött a cég válasza, nem is akármilyen! Személyesen Szebeni Dávid ügyvezető írta, kapásból átlagos eljárásnak nevezve a sohasem látott, bizarr hirdetési szöveget. Annyira blikkfangos szöveg, hogy a szerző kérésének engedve teljes egészében közlöm:
  Köszönjük kérdését. Ez egy standard eljárás. A modern menedzsmentszemlélet emberközpontú ezenkívül önállóságra, felelősségre és bizalomra épül. Ennek része az is, hogy a jelöltek tisztában legyenek képességeikkel és saját magukban is bízzanak. Érezniük kell, hogy amennyiben jó szakemberek, nincs szükségük protekcióra. A fair bánásmód azt jelenti, hogy mindenkit képességei és teljesítménye alapján ítélünk meg. Ennek a képnek kell tükröződnie már a kiválasztás első lépésénél is, ami az álláshirdetés. Szerencsére Cegléden nem kellett befolyásolási kísérlettel küzdenünk.
  Egyetemi oktatói minőségemben is arra kérem Önt, hogy a jó példa terjesztésében legyen segítségünkre és válaszomat teljes terjedelmében közölje.

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma