ad
ad
ad
ad

8 Comments

 1. 7

  Kreuch Ádám

  Állatkínzásáért simán fel lehetne jelenteni. Azért börtön jár. A lakóknak meg nyugalom. Néni túlbonyolítja saját helyzetét.

  Reply
 2. 6

  Naturally

  az ilyen genetikai hulladekot minek eletbe hagyni?! kikene loni a francba..mar csak azert is mert artatlan allatokat kinoz. mit kepzelnek magukrol emberek?! degeneralt agyhalott..

  Reply
 3. 5

  Fehér József

  Audiatur et altera pars, azaz hallgattassék meg a másik fél is.
  Furcsának találom, hogy ez a cikk, amely igencsak alkalmas a hétköznapi emberek indulatainak felkorbácsolására, kizárólag a néni beszámolójára hagyatkozik. Az oknyomozó újságírás ismer olyat,hogy a lakóközösség többi tagjával is elbeszélget a szerző, ne adj isten magát az érintettet is megszólaltatja. Korábbi munkám révén gyakorta találkoztam olyan esetekkel, amikor az idős embereket megtréfálta a képzeletük. Nem állítom, hogy jelen esetben is erről van szó, de élek a gyanúperrel, ugyanis a lejegyzett sorok erősen életszerűtlenek. Vállalom az ódiumát, hogy néhány kommentelő majd nekem esik, én azonban bízom abban, hogy a cikk szerzője felismeri kritikám építő jellegét, alaposabban kibontja a valóságot, s ha a leírtakat más forrásokból is megerősíti, örömmel fogom megkövetni a mostani tamáskodásom miatt.

  Reply
  1. 5.1

   Kreuch Ádám

   Mi az ami életszerűtlennek tűnik ön szerint ? Tényleg érdekelne. Én magam nem tartom képtelenségnek egyetlen pontját sem. Noha valóban extrém eset. Oknyomozás meg szerintem felejtős. Nem feltétlen kell annak lennie egy cikknek. Egyébként is olvasható a sorok között, hogy elzárkózik mindenki a véleménynyilvánítástól. Ez csak egy néni beszámolója, és pont.

   Reply
 4. 4

  Ákos

  Adj egy címet kimegyek lerendezem

  Reply
 5. 3

  strasser jenő

  senkinek nincs joga megütni egy nőt…pláne egy 80 évest..erre nincs mentség…viszont a kóbor állat nagyon sok betegség hordózója…szerintem kompromisszumot kellene találni…viszont nem halasztható hatállyal el kellene venni ennek a nagyon erős H.V.CS-nek a kedvét a tettlegességtől……H.V.CS.= helyi vagány csávó……nem tudom elképzelni,hogy Cegléden nincs senki aki bele gondol,hogy mi lenne ha valaki az anyátokkal csinálná ugyan ezt…????……úff énbeszéltem…

  Reply
 6. 2

  Foxymaxy

  Egy cimet es egy nevet kérek és szarrá verjük a köcsögöt

  Reply
 7. 1

  kiss gyula

  A rendőrség nincs a helyzet magaslatán,nem igaz,hogy nem lehet ezzel a termeszetkarosito,garázda,állatkínzó,a társadalmi együttélés szabályait durván megsértő,férfival szemben semmit sem tenni.Panasz! Panasz és panasz,,mindenféle fórumhoz.

  Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma