16.1 C
Cegléd
2024. március 27. szerda
spot_img

Lecsó kupa

Megújult a Nyársapáti Sportkör ez által új lendülettel próbáljuk felfrissíteni a nyársapáti sportéletet. Pásztor Ádám barátommal kaptunk az alkalmon és kitaláltuk, hogy akár már a Lecsófesztivál keretein belül is lehetne szervezni egy labdarúgó tornát. Megkerestük Kis Miklós polgármester urat, aki végig támogatta az ötletet. Bár megkaptuk, hogy nem lehet ilyen rövid idő alatt megszervezni, kivitelezni ezt a projektet, de mi ezért is még jobban akartuk, hogy sikerüljön.

Az elvileg nyolccsapatos torna az utolsó két napon tízcsapatosra bővült, ami ismét probléma lett, de nem volt akadály. Csapatok: Dream Team, Nyársapáti Ifjak, Nyársapát Old Boys, Nyársapát, Kecskeméti Tollgyár csapata, Zavar a Labda, Árpád FC, Csemő, Nagykőrös, és a Ceglédi Birkózok. Reggel 8 órára érkeztek a csapatok, a nevezés után Kis Miklós polgármester mondott nyitó beszédet. A sorsolás után két csoportra osztódtak a csapatok. Színvonalas, változatos csoportmérkőzések után következtek az elődöntők ahova a Nyársapáti Old Boys, Nyársapáti Ifjak, Zavar a Labda, és Csemő csapata jutott be. Hihetetlen izgalmak után Csemő és a Nyársapáti Old Boys játszotta a döntőt ahol Csemő csapata diadalmaskodott. A harmadik helyet a Nyársapáti Ifjak szerezték meg.

Köszönjük a részvételt, találkozunk a Szüreti kupán! Köszönjük a támogatást, segítséget a Nyársapáti Önkormányzatnak, Kis Miklósnak, Szeri Katalinnak, Víg Károlynak, Tóth Tibornak, Pásztor Ádámnak, Sipos Árpádnak, Dobozi Zoltánnak, Godóné Pozsár Andreának! Reméljük hagyomány lesz ez a kezdeményezés, jó volt újra látni, hogy van élet a labdarúgó pályánkon!

Bozóki Dénes
Fotó: Kisfaludi István

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....