12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Győztünk Mosonmagyaróváron

A tavalyi szezonban 6 pontot szereztünk a Mosonmagyaróvár ellen és most is jó formában vártuk a mérkőzést, így bíztunk a pontszerzésben.

Ennek megfelelően nagyszerűen kezdte a csapat a mérkőzést, már a harmadik percben egy szép ellentámadás után lehetőséget alakítottunk ki a hazai kapu előtt, de menteni tudtak a védők az utolsó pillanatban. Nem sokkal később Asztalos, majd Albert lövése, illetve fejese ment nem sokkal kapu mellé. Törtei pedig a 12. percben tekerte el nagyszerűen a labdát a szabadrúgás után, a kapus óriásit védett.

A félidő felétől kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, de így is több lehetőségünk volt, mint a hazai csapatnak. De gólt nem sikerült szerezni, így 0:0-s döntetlennél vonultak a csapatok az öltözőbe.

A második félidő elején gyorsan egy-egy helyzet mind két csapatnál, majd Peres emelt nem sokkal az üres kapu fölé. Aztán percekig a mezőnyben folyt a játék, helyzetek nélkül. Egészen a 65. percig kellett várni egy helyzetre, ami a hazaiak előtt adódott, miután Valkovszkit lerúgták, a játékvezető nem fújt semmit és az ellentámadásból helyzetet alakíthattak ki, de Mursits ismét védett.

A 74. percben Peres futott el szépen a bal oldalon, majd egy-két csel után ellőtte a hosszú oldal felé, a kapus nem tudta hárítani a szép lövést, így ezzel megszereztük a vezetést.

Nem sokkal a gól után Törtei eresztett el egy távoli bombát, amit a kapus csak ütni tudott. Az utolsó negyedórában a hazaiak próbáltak támadni, amit mi rendre megállítottunk, majd az ellentámadásokból rendre veszélyeztettünk. A 82. percben Damásdit lerántották, a dolog tizenegyes gyanús volt, de a játékvezető nem fújt a sípjába, az ellentámadásnál, pedig Nánási vetődött bele a lövésbe önfeláldozóan.

Az utolsó percekben komoly helyzet nem volt már, a játékvezető pedig 1:0-s állásnál le is fújta a mérkőzést. Ezzel megszereztük a három pontot az MTE 1904 otthonában. Szerdán következik a Győr, hazai pályán, Albertirsán.

MTE 1904 – Ceglédi VSE (0:1)

Kezdőcsapat:
Mursits – Valkovszki, Nánási, Preklet, Farkas A. – G. Bíró, Törtei – Damásdi, Asztalos, Peres – Albert

Cserék:
Fehér jött Peres helyére (’92)
Hujber jött Albert helyére (’94)

Gól:
Peres (’74)
Kőházi Ádám

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....